TFF 3 Lig temsilcimiz Hendekspor Pazar günü 13.00’da Dumlupınar Stadyumu'nda hakem Erdoğan Özkaya’nın yöneteceği karşılaşmada 3 puan arayacak.

Dün Teknik Direktör Talip Toprak nezaretinde son antrenmanını yapan Hendekspor karşılaşma için Kütahya'ya gitti. 

Üst üste alınan mağlubiyetler sonrası bir anda ateş hattına giren Hendekspor, zorlu Kütahya deplasmanından 3 puan alarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

Futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlemlenirken Hendekspor kalecisi Bülent ve gol umudumuz Berkay Haluk, deplasmana hareket etmeden önce açıklamalarda bulundular. 

Bülent Zorlu: "Kötü bir gidişatımız var. Bu kötü gidişatı sonlandırma adına Kütahya deplasmanına gidiyoruz. Önümüzde zorlu 3 maçımız var. Bu 3 karşılaşmalarda şansızlığımızı kıracağımıza inanıyoruz. 2’nci devreye hedeflerimize ulaşabilmek için alacağımız puanlara çok ihtiyacımız var. İnşallah Kütahya'da bunun başlangıcını yaparız. Takımın havası şuan gayet iyi, toparlandığımızı düşünüyorum. Antrenman anlamında  iyi hazırlandık. Allah’ın izniyle Kütahya deplasmanında iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. Allah Yardımcımız olsun" dedi. 

Haluk Zorlu; "Zor bir süreçten geçiyoruz. Kötü bir gidişatımız var. Bizler bunun bilincinde  farkındayız. Haftalardır istediğimiz sonuçları alamadık. Yarın karşılaşacağımız belediye Kütahyaspor deplasmanına 3 puan için gidiyoruz. 3 puanla döneceğimize inanıyorum. Arkadaşlarıma inancım tam, zorlu deplasmandan 3 puan ile döneceğimize yürekten inanıyorum" diye konuştu. 

 Berkay Zorlu; "Mücadeleye bu hafta iyi hazırlandık. Bir kötü gidişatımız var. Bu kötü gidişatın üstesinden ancak birlikte olursak geliriz. Burada herkes elini taşın altına sokacak, hepimiz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu kötü gidişatı durduracak olan bizleriz. Elimizden geleni yapıp inşallah deplasmandan 3 puan ile ayrılan taraf olacağız" ifadesini kullandı.