Telafi haftası

Hafta sonu evinde konuk ettiği lider Kütahya Belediye ekibini adeta elinden kaçırarak büyük fırsat tepen Hendekspor’da gözler Bursa Yıldırım maçına çevrildi. Pazar günü deplasmanda oynayacağı mücadelenin çalışmalarını istim üstünde sürdüren Mavi-Siyahlılar, zirve yolunda kayıp istemiyor. Şampiyonluk hedefi ile yoluna devan eden temsilcimiz, zorlu deplasmanın hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile sürdürürken, olası puan kaybına ise tahammül yok. Mavi-Siyahlılarda zorlu deplasmanın çalışmaları bugünde ara vermeden devam edecek. (Kadir KAZIN/HENDEK)

Hendekspor, Bursa ekibine bileniyor.

Kalaycıspor’da sıkı hazırlık

BAL 9.Grupta mücadele eden ekiplerimizden Kalaycıspor, Pazar günü evinde oynayacağı Yenişehir Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Hedef galibiyet

Sezonun ikinci devresinde puansız başlayarak kötü bir giriş yapan Kalaycıspor, Pazar günü Yenişehir Belediye karşısında telafi arayacak. Ligin dibine adeta demir atana Bordo-Mavililer, rakibin evine eli boş göndererek ligde kalma yolunda nesef almak ve şansının arttırmak isterken, galibiyetten başka bir düşünce yok.

Takımın başına Yıldırım getirildi

Arifiye temsilcisinde geçtiğimiz gün yönetim kurulu kararı ile antrenör Metin Akçiçek ve kaleci antrenörü Hilmi Yılıdz ile yolların ayrılmasına karar verildi. Kulüp başkanı Cafer Zor ise yaptığı yazılı açıklama ile takımın başında teknik sorumlu olarak Bülent Yıldrım’ın getirildiği açıklandı. Bordo-Mavililer Yenişehir Belediye maçına Yıldırım nezaretinde çıkacak. (Mesut ÇAYIR)

Kalaycıspor telafi istiyor

Kalaycı ekibinde Bülent Yıldırım dönemi başladı

Pamukova 1968 ‘Zafer’ peşinde

BAL 9.Grupta 15.haftada Zaferspor’u konuk edecek olan temsilcimiz Pamukova 1968, zorlu mücadelenin hazırlıklarını 3 puan parolası ile sürdürüyor.

Kazanmak istiyoruz

Sezonun ikinci devresine ummadığı bir mağlubiyet ile start veren temsilcimiz Pamukova 1968, Pazar günü evinde Bursa temsilcisi Zaferspor ile kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadelenin hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile sürdüren Mavi-Beyazlılar ligde kalma yolunda büyük önem taşıyan mücadele rakibini evine eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Kazanmaktan başka bir düşüncesi olmayan Pamukova ekibinde antrenmanların temposu da artarak devam ediyor. (Mesut ÇAYIR)

Pamukova 1968’de tek düşünce galibiyet

BAL 9.GRUP PUAN DURUMU

15.HAFTA PROGRAMI

PAZAR

14.00 Bursa Yıldırım-Hendekspor

14.00 Pamukova 1968-Zaferspor

14.00 Kalaycıspor-Yenişehir BLD

14.00 TKİ Tavşanlı Linyit-BLD Kütahyaspor

14.00 Vefaspor-Beyoğlu Yeniçarşı

14.00 Gülbahçe-Bozüyük Vitra

14.00 Maltepespor-Yeşilköy

Sultanlarda dur durak yok

Bayan Voleybol 2.Liginde ki temsilcimiz Sakarya Bayan Volaybol Kulübü, cumartesi günü Nilüfer deplasmanında boy gösterecek.

Seriye devam

Ligde galibiyet serisini sürdüren ve namağlup yoluna devam eden kızlarımız, gözünü Bursa Nilüfer deplasmanına çevirdi. Zirvede ki yerini koruyan ve seriyi sürdürmek isteyen İdris Demir’in talebeleri, zorlu deplasmanın çalışmalarına Lütfü Yaman Spor Salonunda sürdürdüğü sıkı çalışma ile devam ediyor. Zorlu deplasmandan da galibiyet ile dönmenin hesaplarını yapan sultanlar, Sakarya’ya 15’te 15 ile dönmek için sıkı bir şekilde çalışmayı ara vermeden sürdürecek.

Özsoy’a konuk oldular

Bayan Voleybol takımımız, zorlu deplasmanın hazırlılarının yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’u makamında ziyaret etti. Özsoy, Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde namağlup zirvede yer alan Sakarya Voleybol Spor Kulübü Yönetici, Antrenör ve Sporcularını ağırlayarak ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şampiyonluk yolunda başarılarının devamını diledi. (Mesut ÇAYIR)

Sultanlar sıkı bir hazırlık içerisinde

Özsoy’u ziyaret ettiler.

Geleceğin Erenlerspor’u temelden yetişiyor

2010-2011 Yaş grubu futbolcuları antrenör Kadir Demir gözetiminde çalışırken, geleceğin Erenlerspor’u inşa ediliyor.

Minik yıldız adayları

Süper Amatör Ligde Bölgesel Lig hedefi ile yoluna devam eden Erenlerspor’da A takımın yanı sıra alt yapılarda da çalışmalar aralıksız devam ediyor. Mavi-Lacivertli ekipte 2010-2011 Yaş Grubunda ki minik yıldız adayı futbolcular, antrenörleri Kadir Demir nezaretinde sıkı bir şekilde çalışmayı sürdürüyorlar. Minik futbolcuların oldukça istekli ve hırslı halleri gözlerden kaçmazken, yetenekli minikler geleceğin Erenlerspor’u için umut veriyorlar. Çalışmalar oldukça eğlenceli ve samimi bir ortamda gerçekleşirken, antrenör Demir, minik yıldız adayları ile yakından ilgilenmeyi de ihmal etmiyor. 

Erenlerspor’da minik futbolcular sıkı bir şekilde çalışmayı sürdürüyor.

Spor Bakanı Yardımcısı Stadyumu inceledi

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Yeni Sakarya Atatürk Stadyumunu gezerek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Birlikte gezdiler

İlimize gelerek Vali Ahmet Hamdi Nayir, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Gençlik Sor İl Müdürü Arif Özsoy ile görüşen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, içerisinde 25 adet yapılması planlanan Cep Salonları ile birlikte 120 metre uzunluğunda Türkiye’nin en uzun Kapalı Atletizm Pistinin yer aldığı Yeni Sakarya Atatürk Stadyumunu gezerek yetkililerden bilgi aldı. Tesislerde incelemelerde bulunan Baydaş, yeni yatırımlar ve yapılacak çalışmalar için desteklerinin süreceğini ifade etti. (Mesut ÇAYIR)

Atatürk Stadyumunda incelemelerde bulundular.

Baydaş, yetkililerden bilgi aldı.

***********