Hüdaverdi Bahadır, “Tarihi bir günde Sakaryaspor adına yine tarihi bir seçim süreci yapıyoruz. Bugüne ve bugünden sonrasına değinmeden önce Sakaryaspor'un geçmiş yıllardan ders çıkarmak, ve bunların tekrarlanmaması sağlamak adına dikkatine sunmak istiyorum. Maalesef bugünde gördüğümüz gibi kısır çekişmelerin,  anlamsız kavgaların, akla sığmayacak derecede polemiklerin gölgesinde bir sezonu geride bıraktık” dedi.

Bahadır, “Sakaryaspor'un adını kullanarak büyük camiayı yakışmayacak şekilde süslü cümlelerle bezenmiş, farklı söylemler ve farklı sloganlarla hayat bulmuş, yapılaşmaların şehrimize verdiği zararı yıllardır görüyoruz. Neredeyse son 15 yıldır aynı senaryo etrafında hepimiz yaşananları ahlarla vahlarla isimleri ayrı ayrı yaşayanlar aynı, biraz değişim dediğinde neyin nereye vardığını bilmeden kendi hedefine ulaşma arzusu taşıyanların yalnızlaştığı bir Sakaryaspor var. Artık öz eleştiri yapmak gerekiyor. Sakaryaspor'un sahibi Sakarya'dır ve bu büyük taraftarındır” diye konuştu.

Bahadır, “Geçmişte hesapsız kitapsız borçlanmalar, Sakaryaspor'un geleceğine ipotek koyduğu gibi yeni gelen hep eskinin yarattığı sıkıntıları çözmeye çalışmıştır. Bunu artık dur zamanın gelmiş, ve çoktan da geçmiştir. Böyle büyük bir şehrin, böyle büyük bir camianın sahip olan bir takımını kısır hesaplaşmalarının kurbanı olması asla kabul edilemez” dedi.

Bahadır, “Hem İbrahim Nalbant'ın hem de Cevat Ekşi'nin yönetim kurulunda görev aldım. Biz işimizi yaptık, Sakaryaspor için mücadele ettik. Diğer birilerine de uykularını kaçırdık. 2 yıldır Sakaryaspor için verdiğimiz bir mücadele var. Başkanın kim olduğuna bakmadan görev aldığımız yerde başarılı olmak, bu şehir ve takıma sahipsiz bakmamak için çalışırken, bunları yapmayanların bitmek tükenmek bitmeyen söylemlerini de unutmadık. Sanmasınlar ki görmedik. Sanmasınlar ki duymadık. Sanmasınlar ki sineye çektik. Suçluysak Sakaryaspor içindir” dedi.