Özçelik - İŞ Sendikası Ankara Bölge Başkanı Hüseyin Cansu Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol takımının onuruna yemek vererek Ampute Futbolcularımızın gönüllerini fethetti. Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sinan Panta, “Özrümle değil, Özgürlüğümle ilgilen diyerek bizi ağırlayan Başkanımız Hüseyin CANSU’ya Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı olarak Yöneticilerim ve sporcularım adına şükranlarımı sunarım. ” dedi.

Özçelik - İş Sendikası Ankara Bölge Başkanı Hüseyin Cansu, “Sakarya Ampute Futbol Takımı benim her şeyim oldu. Ankara’ya geldiğinizde her zaman sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu fırsatı bana veren Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanımız Sinan PANTA’ya ve Yönetimine teşekkür ederim. Ampute Futbol takımının bütün sporcularını seviyorum. İyi ki varsınız..” dedi.

Kulüp Başkanı Sinan Panta, Başkan Vekili Bülent Vardar ve Başkan Yardımcısı Vedat Arapoğlu, Hüseyin Cansu'ya Kulüp formasını, Ampute Futbolcular Sakarya’nın marka hediyelerini ve imzalı futbol topunu hediye ederek bu güzel gece için teşekkür ettiler.