ÇİFTLİĞİNDE AĞIRLADI

Akbalık Yağlı Güreşlerinin Efsane Ağası ve güreş camiasının önemli ismi İdris Caymaz Ağa, 2.Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Sakaryasporlu başkan, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcu ve basın mensuplarına Akyazı Kepekli’de bulunan çiftliğinde yemekli bir program düzenledi. Geniş katılımın olduğu ve oldukça nezih bir ortamda cereyan eden programa çok sayıda davetli katıldı. 

HATIRA ŞİLTİ 

İdris Ağa ve oğlu Arda Caymaz tüm misafirleri tek tek kapıda karşıladı. Minik Arda teknik patron Şaban Yıldırım ve takım kaptanı Oğuz’a birer buket çiçek takdim etti.  . Yeşil-Siyahlı futbolcuların bahçeye girişlerinden ise Kepekli mahallesi gençleri “Hoş Geldiniz- Kepeklili Tatangalar” yazılı pankart açtılar. İdris Ağa ve oğlu Arda, kulüp başkan Cumhur Genç’e 55 yıl anısına bir hatıra şilti takdim ettiler.

AĞA’YA TEŞEKKÜR

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cumhur Genç, takımını kendi çiftliğinde ağırlayan ve muhteşem bir gün yaşatan İdris Caymaz’a teşekkür ederek, “İdris abimiz son zamanlarda yaptığı jestlerle bizleri son derece mutlu ediyor. Hepimizin ortak gayesi Sakaryaspor. Bu zor günlerimizde kulübümüze sahip çıkan başta İdris Caymaz olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Çok güzel bir gün geçirdik. Herkes için iyi bir moral oldu. Umarım İdris abimizin jesti herkese örnek olur” dedi. 

‘ŞAMPİYON YAPIN’

İdris Ağa, tüm masaları tek tek gezerek Yeşil-Siyahlı futbolculara “Hoş Geldiniz. Bugün burada sizleri ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Onlarca Milli futbolcu ve gol kralları çıkarmış çok büyük bir takımın formasını giydiğinizi unutmayın. Bu forma kutsaldır. Bunun biliciyle hareket edin ve Sakaryaspor’u layık olduğu, hak ettiği yere çıkarmayı kendinize görev edinin. Bilhassa ligin ikinci yarısında oynadığınız futbol ve aldığınız istikrarlı sonuçlarla takımı üst sıraları taşıdınız. Bu takımı Şampiyon yapın ve bu şehri ayağa kaldırın” ifadelerini kullandı. 

NE DE OLSA İDRİS AĞA

İdris Caymaz, muhteşem bir havada gerçekleşen yemekli program sonunda Sakaryaspor Kulübüne iki adet dezenfektan standı ve Rebul kolonyaları hediye etti. Ayrıca, İdris Ağa’nın “20 tane üyede benden yapın” demesi ve dezenfektan standı jesti başkan Cumhur Genç ve yönetim kurulu üyelerini adeta mest etti. İdris Caymaz’ın Sakaryaspor sevgisi ve futbolculara olan özel ilgisi gözlerden kaçmadı.