Sakaryaspor başkanlığı için adı geçen ünlü iş insanı Uğur Akkuş’un A takımı Sakarya’da çalışmalara başladı. İş insanı Uğur Akkuş’un  avukatı Erdal Çakıcı, Sakarya’nın tanınmış iş insanlarından Murat İçduygu, Akkuş’un yeğeni Emre Akkuş, Akın Aksakal ve Uğur Kent’ten oluşan A takımı Halk54 ailesini ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Cumalı, Haber Müdürü Nurettin Eryılmaz ile görüşen avukat Çakıcı, Uğur Akkuş’un  projelerinin yer aldığı 35 sayfadan oluşan ‘O zafer gerçek olacak’ isimli dergiyi takdim etti.  

Sakarya’nın bütün dinamikleri ile bir araya geldiklerini belirten avukat Erdal Çakıcı, “Geçen kongrede sayın Akkuş başkan adayı olmuştu. Önümüzdeki günlerde yapılacak kongre öncesi şehirde bir dizi ziyarette bulunuyoruz. Basın kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler sırasında Sakaryaspor ile ilgili fikir, düşünce ve projelerin yer aldığı ‘O Zafer Gerçek Olacak’ isimli dergimizi takdim ediyoruz. Soruları yanıtlıyoruz. Sayın Akkuş birlik ve beraberlik içinde camianın birlikte olduğu bir oluşumla hareket etmektir. Bütün düşünce, fikir ve eleştirileri değerlendiriyoruz” dedi.

Sakaryaspor camiasının Türkiye’nin önde gelen büyük camialarından olduğunun altını çizen avukat Çakıcı, “Bütün samimiyetimizle bir yola çıktık. Herkesi kucaklayan ve camiamıza yakışan bir birliktelikle hareket etmek istiyoruz. Bunun için taraftarlarımız, delegelerimiz, basın mensuplarımız, bu kentin önemli isimleri de dahil herkesle fikir alışverişi yapıyoruz. Bu ziyaretlerimizi tamamladığımız zaman önümüzdeki günlerde bir açıklamaya yapmayı planlıyoruz” dedi.  

Bilindiği gibi önümüzdeki 16 Nisan günü pandemi ile ilgili bir sıkıntı olmaz ise Sakaryaspor olağanüstü kongresi yapılacak.