HALK54.COM
Misli.com 2'nci Lig Kırmızı Grup'un 6. hafta mücadelesinde Sakaryaspor, Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda konuk ettiği Pazarspor'u 2-1 mağlup etti. Müsabakanın ardından Sakaryaspor teknik direktörü İsmail Ertekin açıklamalarda bulundu.

Sakaryaspor teknik direktörü İsmail Ertekin, Pazarspor maçının ardından yaptığı açıklamada artık kaybetmeye tahammülleri kalmadığını söyleyerek, bundan sonraki tüm maçları kazanmak için gayret göstereceklerini ifade etti. 

Ertekin, "Sporda mücadele etmeden kazanamıyorsunuz. Berabere kaldığınız ve kaybettiğiniz maçlarda mücadele gücünüz biraz daha düşüyor. Bugün mücadele gücümüzü biraz daha arttırdık. Top bizdeyken iyi iş çıkartıyoruz ama top rakibe geçtiğinde biraz daha zorlanıyoruz. Her geçen gün bunu da öğreneceğiz. Her geçen maçta top rakibe geçince mücadeleyi biraz daha yükseltmemiz gerekecek. Çünkü kolay maç yok. Karşı takıma baktığınızda sadece koşuyor ama koştuğu içinde bozuyor bazı şeyleri. Biz çok kayıp verdik. Bundan sonra tahammülümüz kalmadı. Bütün maçları kazanmamız gerekiyor. Kazanmak içinde elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz." dedi.

Her hafta ilk 11'de yapılan değişiklikle ilgili konuşan Ertekin, "Bizim istediğimiz bazı şeyler olmayınca mecburen bunları denemek zorunda kalıyoruz. Şuan itibariyle de baktığınız zaman biraz daha toparlanmış bir takım var. Oyuncuların birbirine uyum sağlaması kolay olmuyor. İnşallah bundan sonra daha uyumlu olacaklar." diye konuştu.

Bugün takımın gösterdiği mücadeleden dolayı futbolcuları tebrik eden Ertekin, "Takımı tebrik ediyorum bugün hem oyun yönünden hem mücadele yönünden daha bir tık üstdeydiler. Maçı daha erken koparabilirdik ama atamadığımız pozisyonlar var. Onları da maç içinde atıp farkı 2'ye çıkarsan çok daha rahat oynayacaksın ama ne yazık ki olmadı. Bundan sonra inşallah bütün maçlarda bu tür mücadeleyi devam ettirerek kazanmaya devam ederiz." dedi.