Son haftalarda sakatlıklarla ilgili olarak başı oldukça ağrıyan Sakaryaspor teknik ekibi tüm mesaisini Ümit Yasin, Nuri Fatih ve Hamza'ya harcıyor. Bandırmaspor maçı kadrosuna alınmayan Ümit Yasin Arslan, karşılaşma esnasında sakatlanan Nuri Fatih Aydın ve Hamza Özdemir'in durumları belli oldu.

Ümit Yasin Yetişiyor?

Sakatlığı sebebiyle Bandırmaspor mücadelesinde oynayamayan Ümit Yasin Arslan için teknik heyetten rapor geldi. Başarılı defans oyuncusu Ankara'da, teknik direktör Şaban Yıldırım'ın görev vermesi halinde sahada olabilecek.

Fatih Nuri Uzun Süre Yok

Orta sahada Şaban Yıldırım'ın en güvendiği futbolculardan biri olan Fatih Nuri Aydın'dan ise kötü haber geldi. Sakaryaspor'un başarılı orta saha futbolcusu, Bandırmaspor maçının 28'nci dakikasında yerini Onur Eriş'e bırakmak zorunda kalmıştı. Nuri'nin en az 6 ila 8 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Ancak 25 yaşındaki futbolcu için İspanya'dan özel bir iğne getirtiliyor. Aynı zamanda Nuri, İstanbul'a giderek, Galatasaray kulübünün doktorları muayne olarak bir tedavi süreci izleyecek.

Hamza 1 Hafta Yok

Sakaryaspor'un Alanyaspor'dan kadrosuna kiralık olarak kattığı Hamza Özdemir ise 1 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Adele sakatlığı yaşayan genç defans oyuncusu Etimesgut maçında takımıyla birlikte olamayacak.

(Spor264)