Sakaryaspor'da 14 Haziran'da gerçekleşecek seçim öncesi başkanlık için aday olan isimlerden olan Cumhur Genç, önemli isimlerle şimdiden anlaşma sağladı.

Spor264'ün haberine göre, önceki senelerdeki gibi son dakika transferlere kalmak istemeyen Cumhur Genç ve ekibi, seçim öncesi bir çok isimle protokol hazırlamış durumda. Teknik direktör olarak Ercüment Coşkundere'yi tercih eden Cumhur Genç ve ekibinin transfer listesi isimler var.

OĞUZ-SERKAN İKİLİSİ
Orta sahaya daha hızlı futbolcularla kurmak isteyen Cumhur Genç ve ekibi son dakika transferlere kalmamak adına bir çok isimle masaya oturarak ön anlaşma gerçekleştirdi.

Bunlardan iki isimde Sakaryasporlu futbolcuların yakından tanıdığı Oğuz Kocabal ve Serkan Odabaşoğlu. 2018/19 sezonunda Sakaryaspor'da forma giyen 31 yaşındaki futbolcu Oğuz Kocabal, sırasıyla Manisa FK ve Hekimoğlu Trabzon takımlarında forma giymişti. Son olarak Karadeniz ekibinde 36 maça çıkan Oğuz, 1 kez gol sevinci yaşadı.

Bir başka Sakaryasporlu taraftarların yakından tanıdığı isimlerden olan Serkan Odabaşoğlu'da protokol imzalanan isimlerden biri. Oğuz gibi 2018/19 sezonunda Sakaryaspor'da forma giyen Serkan Odabaşoğlu, geçen sezon ise Hekimoğlu Trabzon'a transfer olmuştı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 38 maçta ilk 11'de sahaya çıktı.

PROTOKOL İMZALANDI
Beşiktaş altyapısında yetişen ve iki sezondur Uşakspor'da oynayan Kadir Ari'de anlaşılan isimlerden. 26 yaşındaki orta saha oyuncusuyla protokolde anlaşma sağlandı. Ari, bu sezon iki sezondur Uşak forması giydiği TFF 2.Lig'de 60 maça çıkarken 17 gol sevinci yaşadı.

SOL BEKE O İSİM GELİYOR
Bu sezon hızlı ve skora etkili beklerle anlaşmak isteyen Genç ve ekibi, Kırşehir Belediyespor'dan Onur Karakabak ile anlaşma sağladı. 29 yaşındaki sol bek bu sezon 37 resmi maçta Kırşehir Belediyespor forması giydi.

ORTA SAHADA İRFAN AKGÜN
Keçiörengücü'nde forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Akgün'de protokol imzalayan isimlerden biri oldu. Keçiörengücü'nde bu sezon 27 maça çıkan İrfan, takımına 1 gol ve 1 asistliktik katkı sağladı.

GİRİŞİMLER SÜRÜYOR
Anlaşılan bu isimlerin dışında Cumhur Genç'in temasta olduğu isimlerde mevcut. 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu Burhan Eşen'in yanı sıra Afyonspor'dan 25 yaşındaki Onur Ramazan Toprak ve Bodrumspor'dan Ozan Sol ile görüşmeler sürüyor.