HAZIR HİSSEDİYORUM

Lige verilen arada evlerinde çalışan oyuncular kendilerini hazır tutuyor. Bu süreçte Ankara’da ailesi ile birlikte olan ve idmanlarını evinde sürdüren Kaptan Oğuz Çalışkan, antrenmanlarını eksiksiz yaptığını ve kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. Oğuz Çalışkan, “Bir aydır müthiş çalışıyorum. Yarın maç var deseler çıkıp oynarım, O derece hazır durumdayım. Hatta akademik idmanları müthiş yaptığımı söyleyebilirim. Sadece toplu çalışmalardan biraz uzak kaldım. O da kısa sürede çözülür. Ligin başlamasını iple çekiyorum” dedi.

ÇOK ÜMİTLİYİM

Teknik ekiple irtibat halinde olduklarını belirten deneyimli file bekçisi, nisan ayı sonunda sahaya ineceklerini ifade etti. Federasyonu tarafından liglerin bir şekilde bitirileceğini ifade eden Kaptan Oğuz Çalışkan, bu sezon çok ümitli olduğunuz söyledi. Çalışkan, “Bu yıl ben şampiyonluk için hem umutluyum hem de ümitliyim. Takım olarak her şeyin yolunda olduğu ortada. Arkadaşlık ortamı çok yüksek. Ligin ara verilmeden çok iyi hava yakalamıştık ancak yeniden sezon başladığında Karabükspor maçıyla startı verecek olmamız bence avantajımız olacak” ifadesini kullandı.

GECE MAÇLARI

Liglerin yaz aylarına gelecek olması nedeniyle sıcak havanın da etkili olabileceğinin altını çizen kaptan, maçların gece oynanacağını düşündüğünü belirtti. Çalışkan, “Ligler sıcak havada olacak. Biz o nedenle stadımız nedeniyle avantajlıyız. Gece maçlarına hazırız. Ancak bazı şehirlerde sıcaklar buna engel olabilir” şeklinde konuştu.

SONUNA KADAR BURDAYIM

Sözleşmelerle ilgili de konuşan Oğuz Çalışkan, “Federasyon 31 Mayıs’ta biten sözleşmelerle ilgili ligin bitiş tarihine kadar bu süreyi uzatacak. Doğrusu da bu. Hiçbir oyuncunun da bu konuda sorun çıkartacağına inanmıyorum, Benimde sözleşmem 31 Mayıs’ta sona eriyor ama ligin sonuna kadar görevimin başındayım” ifadesini kullandı.