Yıllardır güreşçi yetiştiren Karapürçek Spor Yağlı Güreş takımı hocası Mustafa Çelik önderliğinde gelinen bugünlerde Türkiye'nin en genç başaltı pehlivanını ve işitme engelli büyüklerde ise dünya şampiyonunun yetiştirmenin heyecanını yaşıyor.

Karapürçek ilçesinde güreşçilere kutlama yapılarak güreşçilerin ve güreş takımının heyacanı paylaşıldı. Çarşı meydanında yapılan kutlamara ilçe halkı  ve daire amirleri katıldılar, davullar çaldı, cazgır anlattı.

Karapürçek Spor Güreş Takımı hocası Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, "Biz tüm zorluklara rağmen çalıştık çalıştık ve bugünlere geldik. En son yapılan Kırkpınar yağlı güreşlerinde ülkemizin en genç 19 yaşında Serdar Yıldırım'ı baş altı da güreşmeye hak kazanmış güreşçisini yetiştirdik.
Ayrıca işitme engelli çırağımız Onur Arı ise avrupa şampiyonu, dünya şampiyonu ve olimpiyatlarda olimpiyat üçüncüsü olarak bayrağımızı göklere çıkardı. Geçtiğimiz haftalarda ise yeniden İstanbul'da yapılan müsabakalarda ise  büyüklerde dünya şampiyonu olarak göğsümüzü kabartmıştır" dedi.