Yeni kuşaklar törenle verildi

Ferizli’de, Şanlı Türk Bayrağımıza İthafen Geyve ilçesinde düzenlenen Karate İl Şampiyonasında dereceye giren sporcular için Ferizli Karate Salonu’nda ödül töreni düzenlendi. Törende ayrıca, Ercan Durgun ve Fatma Özel antrenörlüğün de başarılı sporcular yetiştiren Ferizlispor 2011 Kulübü Karate Takımının genç sporcuları kuşak heyecanı yaşadı. Girdikleri sınavda başarılı olan karatecilere yeni kuşakları törenle verildi.

“Karate sokak dövüşü değil, savunma sporudur”

Programda konuşan Ferizlispor 2011 Kulübü Karate Takımı antrenörlerinden Ercan Durgun karate sporunun dövüş, hatta sokak dövüşü olmadığını vurguladı. Karatenin bir savunma sporu olduğunu kaydeden Durgun, “sporcularımız her şeyden önce topluma faydalı birer birey olmayı öğreniyorlar. Sporcularımız, başarılı bir şekilde hem eğitimlerine devam ediyorlar hem de başarılı birer sporcu olmayı hedefliyorlar” dedi.

“Başarıyı desteklemeye devam edeceğiz”

Sporcuların başarısının Ferizli adına gurur verici olduğunu vurgulayan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “Öncelikle bu başarıda pay sahibi olan başta antrenör hocalarımızı, törene yoğun ilgi gösteren verilerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bu başarıların ardı gelecek. Gençlerimiz spor sayesinde fiziksel ve zihinsel anlamda gelişiyor, kötü alışkanlıklardan uzaklaşıyor. Belediye olarak biz de gençlerimizi spora teşvik amacıyla üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Başarılıyla gururumuz olan bu gençlerimizin spor yapmayan arkadaşlarına rol model olmaları temennimizdir. Bir kez daha sporcularımızı yürekten tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi. Başkan Gündoğdu’nun konuşmasının ardından başarılı öğrencilere kuşakları ve sertifikaları verildi. 

Karatecilerin kuşak mücadelesi görülmeye değerdi.

Süleyman Efe Öztürk, terfi diplomasını böyle aldı

Minikler ödüllerini Başkan Gündoğdu’dan aldılar.

Minik karateci Hilal Tuna ödülünü başkanın elinden aldı

Terfi diplomalarını alan minikler Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ile bir arada

Karateciler diplomaları ile böyle poz verdi.

Tören sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildiler.