“SAKARYASPOR ÇALIŞTAYI YAPALIM KONUŞALIM DEDİ”
Hazırladıkları dosya ile birlikte Ankara’ya Ali İhsan Yavuz’un yanına gittiğini ifade eden Genç, “Ankara’ya gittim bir dosya yaptım. Zaten şeffaf olması lazım diyor kendisi de. Ancak Ali İhsan beyi yanlış yönlendiriyorlar. Cemiyet hayatının yıllardır içinde olan bir insanım. Bir siyasinin yanında 4-5 insan var. Siyasiler gelip gidiyor ancak o 4-5 insan kene gibi hiç değişmiyor. Bence en tehlikeli olan bunlar. Ben insanları Sakaryaspor’un içine dahil etmek istiyorum. Ali İhsan bey Bandırma maçında son dakika golünde benden önce ayağa fırladı. Dahil ettik işin içine girdi. Ankara’daki ziyaretimde bayramdan sonra eski Sakaryaspor başkanları, belediye başkanları, valimiz, ticaret odaları, sivil toplu örgütleri ile bir Sakaryaspor Çalıştayı yapalım kalıcı gelir ne yapabiliriz konuşalım dedi” ifadeleri kullandı.

BU ŞEHİRDE TRİBÜNLERE OYNAYACAK EN SON KİŞİ BENİM
Genç, “Zengin bir insanı arattırıyor konusu TIRSAN’dan randevu alır mısınız dedik. Kene dediğimiz tayfa yanlış yönlendiriyor. Bakıyorum söylediklerine Sakaryaspor’a uzağım diyor zaten. Birilerinin söylediklerini anlatıyor. Bizim bir talebimiz olmadı. Zaten tribünden geliyorum orası benim evim. 10 yaşından beri sevdam. Bu şehirde tribünlere oynayacak en son kişi benim.

TATANGALAR KİMSENİN HAKİMİYETİNE GİRMEZ
Geçen sene Kenan bey konusunu söylüyor sayın vekilimiz. Tatangalar’ı kimse yönetemez. 50 tane aykırı ses var. Bir defa Tatangalar’ın Cumhur Genç diye bağırdığını duydunuz mu? Benim öyle bir yapım yok. Ben onların düşündüklerinin tam tersini yaptım. Böyle bir algı oluşuyor. Kenan Sofuoğlu’na bağırıyorlar Cumhur Genç bağırttı. Kenan bey açıklama yaptı “Yönetime tavsiyem birilerine bağırtmasınlar. Gerek yok bu işlere” Tepki varsa her şeyi biz mi yapıyoruz? Biz neden birilerini bağırtalım. Tatangalar kimsenin hakimiyetine girmez. Kendi içinde bir demokrasi vardır. Şehir efsanesi oluştu.

ŞAHSİ OLARAK KİMSEDEN BİR ŞEY İSTEMEDİK
Sponsorluk konusunda Kenan Sofuoğlu’na kulübümüz adına büyük teşekkür ediyorum. Bir algı var. Tatangalar’ın o paylaşımı 1965 formasıyla ilgiliydi. O kadar danışmanınız var biri akıl etsin bu şehirde bir sosyal kampanya varsa alsın oradan bir forma. 6 forma için Tatangalar’ı neden bağırtayım. Kapı kapı gezip forma sattık. Şahsi olarak kimseden bir şey istemedik” dedi.

BİRİLERİNİN SİYASİ HESABI VARSA SAKARYASPOR’U ALET ETMEYELİM
Genç, “Birilerin siyasi bir hesabı varsa Sakaryaspor’u alet etmeyelim. İddia sahibi iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Bu 2 buçuk milyon lira Ankara ziyaretimde geçen bir konuydu. Milletvekilimizin eleştirileri haklı ama söylediği yönetim yanlış. Hesabı ben götürdüm. Tam onun dediklerini yapıyoruz aslında. Savcılığa başvurmam hakkında vicdanım rahat” diye konuştu.