30-31 Ekim tarihinde gerçekleştirilen kampa Kaynarca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Karaşahin, okul müdür yardımcıları ve iki öğretmen, Gençlik liderleri ve gönüllü gençlerin ile beraber 48 kişilik grup katılım sağladı.

İki gün süren kampta öğrenciler sosyal, kültürel ve sportif anlamda kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Doğa yürüyüşü, survivor parkuru, akıl oyunları, matrak sporu, mas güreşi, futbol, voleybol, geleneksel okçuluk, halat çekme, mini golf, sokak oyunları, masa tenisi gibi farklı branş ve sporlar yaparken etkinliklerle gönüllerince doğanın keyfini çıkarırken hem spor yapıp hem de kampın tanıdı çıkardılar.

Kaynarca İlçe Spor Müdürü Hilmi Atasever; ‘‘Kampımıza katılan öğrencilere yönelik, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yürütülen gençlik merkezi faaliyetleri, projeler, kamplar, yarışmalar gibi birçok faaliyet hakkında bilgilendirilmeleri sağlandı. Kamplarımızda öğrencilerimize yönelik eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda birçok faaliyetimiz var. Ders programları dışındaki saatlerde bu faaliyetlerimizden yararlanarak hem kendilerini geliştirme fırsatı bularak hem de stres atmış oldular. Öğrencilerimize yıl boyunca düzenleyeceğimiz sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle destek olmaya devam edeceğiz" dedi.