TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Sakaryaspor, Ahi Stadyumu'nda Kırşehir Belediyespor'un konuğu oldu. Teknik direktör Murat Balaban'ın yönetiminde sahaya çıkan Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor'u 1-0'lık skorla kendi evinde mağlup etti.

STAD: Kırşehir Ahi Evran Stadı

HAKEMLER: Adem Cinek, Yiğit Çam, Ertan Demirci, Muhammet Ali Metoğlu

İŞTE İLK 11'LER

Kırşehir Belediyespor: Ahmet Sabri Fener, Volkan Altınsoy, Nuri Melih Mursal, Batuhan Süer, Erbay Eker, Serhat Mermer, Bilal Gülden, Hakan Yavuz, Abdülkadir Akyıldız, Ahmet Karadayı, Üstün Bilgi

Teknik Direktör: Gürses Kılıç

Sakaryaspor: Oğuz Çalışkan, Özkan Taştemur, Burak Özkan, Berkay Can Değirmencioğlu, Hakan Aslantaş, Azad Filiz, Çağrı Ortakaya, Nuri Fatih Aydın, Abdulaziz Solmaz, Devrim Taşkaya, Ali Özgün

Teknik Sorumlu: Murat Balaban

ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dk.89: Mehmet Boztepe kaleyi yokluyor ancak Ahmet Sabri Fener üzerine gelen şutta başarılı.

Dk.87: Kırşehir Belediyespor'da İsmail Düzgün'ün vuruşda Oğuz zor bir şekilde topu çeliyor. Araya giren defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dk.84: Sakaryaspor Berk ile ikinci gole yaklaştı ama olmadı. Çizgi üzerinde Muhammet Reis'in çevirdiği topta Berk istediği gibi vuramıyor.

Dk.80: Ev sahibi Ahmet Karadayı ile kaleyi yokluyor. Ahmet'in şutu kalenin üstünden auta çıktı.

Dk.79: Kırşehir belediyespor ceza sahası içerisinde Burak Öksüz ve Volkan arasında gerilim yaşandı. Ancak araya giren futbolcular sonrası olay büyümeden tatlıya bağlandı.

Dk.72: Sakaryaspor'da Ali Özgün, Berk İsmail değişikliği yapılıyor.

Dk.70: Kırşehir'in bu dakikalarda bir baskısı var. Yeşil-siyahlılar bu baskıyı kırmak istiyor.

Dk.69: Kırşehir Belediyespor'da Mehmet uzak bir noktadan şutunu çekiyor ama Oğuz Çalışkan bu pozisyonda başarılı.

Dk.65: Karşılaşma golden sonra oyun hareketlendi. Ev sahibi ekip beraberlik için yüklenirken, Sakaryaspor ise farkı açmanın peşinde.

DK.59: SAKARYASPOR GOLÜ BULUYOR! Azad Filiz'in yerden ortasında Sakaryaspor Ali Özgün'ün düzgün vuruşuyla fileleri havalandırıyor. Sakaryaspor deplasmanda 1-0 öne geçiyor.

Dk.56: Sakaryaspor rakip kalede etkili olmaya çalışıyor. Abdülaziz'in ortasında top son olarak Hakan'ın önünde kaldı. Hakan'ın şutu auta çıkıyor.

Dk.55: Sakaryaspor'da Abdülaziz'in şutu kalenin üstünden farklı şekilde auta çıkıyor.

Dk.46: Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi Kırşehir Belediyespor başladı. 

Dk.46: Maçın ikinci yarısında Muhammet Reis, Nuri Aydın'ın yerine oyuna dahil oluyor. Berkay yerine ise Ümit Yasin oyuna dahil oldu. 

Dk.45: Kırşehir Belediyespor-Sakaryaspor maçının ilk yarısı 0-0'lık beraberlikle sona eriyor. İki takımda istediği pozisyonları bulmakta zorlandı.

Dk.43: Abdülaziz Solmaz'ın ortasında Devrim Taşka müsait durumda topa iyi vuramıyor. Sakaryaspor için önemli bir pozisyondu.

Dk.42: Kırşehirspor gole yaklaştı. Ahmet Karadaya'nın içerisi ortasında Oğuz Çalışkan topu sektiriyor. Araya giren Çağrı Ortakaya tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dk.39: Kırşehirspor'da Abdülkadir'in ortasında topa Üstün Bilgi dokunamıyor.

Dk.34: Kırşehir Belediyespor'dan Üstün Bilgin ikili karşılaşmada yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart gördü.

Dk.32: Sakaryaspor ilk kez gole bu kadar yaklaştı.Abdülaziz'in ortasında Çağrı topu iyi kontrol edemedi.

Dk.30: İki takımda üst üste karşılıklı top kayıpları yapıyor bu dakikalarda.

Dk.26: Ev sahibi Kırşehirspor'da tehlikeli bir noktadan frikik kullancak. Kullanılan duran topta Ahmet Karadayı'nın ortasında takım arkadaşı ofsayt pozisyonundaydı.

Dk.22: Sakaryaspor Ali ile frikik kazandı. Tehlikeli bir noktada topun başına geçen Abdülaziz Solmaz'ın vuruşu farklı şekilde auta çıkıyor.

Dk.20: Ev sahibi Kırşehir Belediyespor Üstün ile kaleyi yokladı. Ama vuruşu farklı şekilde auta çıkıyor.

Dk.17: Fatih Nuri girdiği ikili mücadelede bir sakatlık yaşadı. Kontrolleri saha kenarında yapılan Nuri oyuna devam ediyor.

Dk.10: İki takımda pozisyon bulmakta zorluk yaşıyor.

Dk.5: Oyunun bu bölümüne kadar geçen sürede top daha çok Sakaryaspor'da kaldı. 

Dk.1: Maça Sakaryaspor başlıyor.