TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 9.Haftada evinde ağır bir mağlubiyet alan  Sakaryaspor, gözünü Kırşehir maçına çevirdi. Çarşamba akşamı teknik direktör İsmail Ertekin ile yolları ayıran yeşil-siyahlı yönetim takımın başına yeni bir hoca gelene kadar görevi Murat Balaban'a verdi. 

Sakaryaspor Altyapı antrenörlerinden olan Murat Balaban,  yeni teknik direktör gelene kadar takımın başında olacak. Lisansının çıkartılması için gerekli prosedürü tamamlayan Sakaryaspor yönetimi TFF'ye evrakları teslim etmek üzere. Bugün saat 14:00'da Rüstemler Tesisleri'nde Kırşehir hazırlıklarına başlayacak olan Sakaryaspor'da yönetim belirlenen adaylarla temas halinde. 

YENİ HOCA MAMAK MAÇINA KADAR GELECEK
Ali Tandoğan, Uğur Tütüneker ve Serdar Bozkurt gibi isimlerin üzerinde durduğunu bilgisine ulaşılan Sakaryaspor'da yeni teknik adamın Mamak FK maçına kadar takımın başına getirilmesi düşünülüyor. 

MURAT BALABAN BİR KEZ DAHA
Geçtiğimiz sezon yine ligde oynanan Bodrumspor beraberliğinin ardından Suat Kaya ile yolların ayrılmıştı. Hoca arayışına geçen Sakaryaspor yönetimi yeni teknik direktör ile anlaşılana kadar Kastamonuspor maçında takımı altyapı sorumlusu Murat Balaban'a emanet etmişti.  Balaban, gözetimindeki Sakaryaspor deplasmanda 1-0'lık skorla galip ayrılmıştı.