Kocaali Gençlik Merkezleri tarafından “Merkezim Her Yerde Projesi” ve “Ver Elini Kardeşim” Projesi kapsamında Karasu İlçesi Liman bölgesindeki Roman vatandaşların çocuklarına yönelik etkinlikler düzenlendi. Sağlık kurallarına uyularak yapılan etkinlikler kapsamında Eğlenceli Atletizm, Halat Çekme yarışması, Geleneksel Okçuluk, Mas Güreş ve Matraks düzenlendi.

Kocaali’nin yanı sıra diğer Gençlik Merkezleri liderlerinin desteği ile düzenlenen etkinlikte, Roman çocukların mutlulukları görülemeye değerdi. Etkinlik sonunda Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezlerince vatandaşlara ikramlarda bulunuldu ve çeşitli kırtasiye hediyeleri dağıtıldı.
Kocaali Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve aynı zamanda Kocaali Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ramazan Doğanay: “Roman vatandaşlarımızla düzenlediğimiz etkinlik son derece güzel geçti. Çocukları ve ailelerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman vatandaşlarımızın ve gençlerimizin yanındayız.” dedi.,