Son yıllarda katıldığı play-off mücadelerinde finalden geri dönen Sakaryaspor, bu sezonda aynı senaryoyu yaşadı. Yeşil-siyahlılar, Kocaelispor'ua 4-0 mağlup olarak 1. Lig'e yükselme umutlarını bir sonraki sezona bıraktı.

Maçın ardından Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu açıklamalarda bulundu.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, "Kocaelispor'u tebrik ediyorum. Bize göre daha iyi oynadılar ve maçı hak ettiklerini düşünüyorum. Çok talihsiz bir gol yedik ilk dakikada. Peşinden hemen ikinci golü yedik. Orada hakemin faul vermesi gerekirken o atakta gol olunca takımın dengesi bozuldu. Sonuç olarak maçı kaybettik. Yapacak birşeyimiz yok. Önümüzdeki sezona bakacağız inşallah."

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül "Tabi üzüntülüyüz. Çok erken gelen bir gol takımın sahaya arzu ettiği oyunu koyamamasına neden oldu." dedi. 

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ise maçla ilgili yorumda bulunmadı. Vali Kaldırım, "Geçmiş olsun, ne yapalım" diyerek aracına bindi.