Yeşil siyahlı takımımız Tuzlaspor maçından 3 puanla çıkmanın mutluluğunu yaşarken, taraftarlar dahil herkesin dilinde maçın devleşen iki ismi var. Takım olarak göz dolduran Sakaryaspor’un her kademesi bugün sahada giydiği formanın hakkını verdiğini belirten taraftar, “Ancak iki isim vardı ki devleşti. Attığı şık gollerle Berk İsmail Ünsal ile kalede panter kesilen Oğuz Çalışkan gerçekten maçın yıldızı oldu” dedi.

İşte bu iki isimle Halk54.com Spor Müdürü Erdal Erebilir sıcağı sıcağına konuştu. Her iki isimde mütevaziliği elden bırakmadığı konuşmalarında futbolun takım oyunu olduğunun altını çizdi. 90 dakika boyunca kalede büyük başarı gösteren Oğuz Çalışkan, “Öncelikle futbolcu arkadaşlarım ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Eğer ortada bir başarı var ise hepimizin eseridir. Bütün arkadaşlarımızla birlikte bir ekip olarak mücadele ettik” dedi.

Sahada rakiplere kök söktüren Berk İsmail ise camia olarak 3 puanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Takımın iyi oynadığını belirten Berk İsmail Ünsal, “Golleri ben atmış olabilirim. Ancak ortadaki başarı taraftarından futbolcusuna kadar camianın eseridir. Bu mutlulukla beraber şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.