HALK54.COM
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 15. hafta erteleme maçında Serik Belediyespor'la 1-1 berabere kalan Sakaryaspor'da teknik direktör Murat Balaban, açıklamalarda bulundu.

Kötü bir gol yediklerini ve kaybedilen 3 puan için üzgün olduklarını ifade eden Balaban, ligin ikinci yarısında 3 puanlı sistemde liderle puan farkının kapanabileceğini söyleyerek, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini kaydetti.

"KÖTÜ BİR GOL YEDİK"
Maçı değerlendiren Balaban, "İlk yarıda oyunun hakimi bizdik. Top bizde kaldı. Rakibimize verdiğimiz pozisyonlarda var. Oyunun geneline baktığınız zaman ikinci yarıda istekli ve arzuluyduk. Girdiğimiz pozisyonlar var. Atamadığımız pozisyonlar var. Yediğimiz kötü bir gol var. Maç 1-1 bitti, hayırlısı olsun" dedi.

"İKİNCİ YARIDA ÇOK ŞEY DEĞİLEBİLİR"
İkinci yarıda çok şeyin değişebileceğini ifade eden Balaban, "Ben ikinci yarıda çok şeyin değişebileceğini düşünüyorum. Üç puanlık sistemde farkın kapanabileceğini düşünüyorum. Tabi lider olan takımın da puan kaybetmesi gerekecek. Ama bizim azimli, kararlı bir şekilde sonuna kadar şampiyonluğu kovalamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.