Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdüren  Sakaryaspor'da, teknik direktör Murat Balaban açıklamalarda bulundu. Balaban, Türkiye Kupası 3.Tur maçında oynanan Adanaspor maçı hakkında "Biz Adana'ya kupaya tur atlamak için gitmiştik. Bütün planlarımızı bu doğrultuda yapmıştık. Orada turu atlamak nasip olmadı. Bazen kaybederken de bir takım kazanımlar oluyor." ifadelerini kullandı. 

Pendikspor ile oynanacak olan maç içinde konuşan Balaban, "Önümüzde bizim Pendik maçı var. Pendik maçına baktığımızda bizim için her maç önemli. Bu maça kazanma düşüncesiyle gideceğiz. Çalışmalarımız o düşünce içerisinde." dedi. 

Son olarak takımdaki sakat ve eksik isimler için konuşan genç teknik adam, "Sakatlarımıza gelince Abdülaziz'in arka adalesinde bir sıkıntı var ama oynama isteği var. Mehmet Boztepe'nin kasığında bir ağrı var. Oda hafta sonuna oynamak istiyor. Onun dışında Azad Filiz arkadaşımızın bir (corona virüsü) durumu var. Önceden pozitif olan Devrim, Nuri Fatih ve Oğuz Çalışkan var. Bunlarda haliyle kadroda yoklar. Bugün bir idman yapacağız. Yarın ter antrenmanımızla Allah nasip ederse Pendik'e hareket edeceğiz." sözleriyle açıklamalarını tamamladı.