HALK54.COM
Elazığspor'u Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda 2-0 mağlup eden Sakaryaspor'da teknik sorumlu Murat Balaban, alınan galibiyeti değerlendirdi.

Takımda çıkan pozitif vakalar, sakatlar ve verilen arayla ilgili sözlerine başlayan Balaban, "Kovid-19 vakaları ve sakatlarımız vardı. 3 maç ara vermiştik. O arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık." dedi.

"KAZANMA DÜŞÜNCESİYLE MAÇA ÇIKTIK"
"Bugünde Elazığ maçına kazanma düşüncesiyle çıktık." diyen Balaban, "Ekip arkadaşlarımızla böyle konuştuk. İlk yarıda goller bulabilirdik. İlk 5 dakika bocalama dakikaları oldu. Ama sonrasında merkezden, kenarlardan gol yollarını aradık ve 2-3 tane pozisyon bulduk. Yani ilk yarıda da gollerimiz olabilirdi. İkinci yarıda baktığımızda ön alanda daha etkili olduğumuzu düşünüyorum. Topa biz sahip olduk, orta alanı biz ele geçirdik. Sonrasında gol geldi ama daha goller de gelebilirdi." diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU GİDİYORUZ"
Sahaya kazanmak için çıktıklarını ifade eden Balaban, "Artık önümüzde Karabük maçı var. Hep benim söylediğim birşey var. Önümüze kim çıkarsa, biz galip gelmek için çıkıyoruz. Rakibin kim olduğu önemli değil. Elazığ takımı 2-0 olduğu halde oyunu hiç bırakmadılar. Biz aynı kararlılıkla tek tek maçları kazanarak şampiyonluğa doğru Allah'ın izniyle gidiyoruz. Bundan sonrası için daha iyi olacağını düşünüyorum." ifadelerini kulandı.