Sezona iddialı teknik direktör İsmail Ertekin ile başlayan Sakaryaspor'da istenilen sonuçlar bir türlü gelmezken, son alınan Bodrumspor mağlubiyeti ise hocayla yolların ayrılmasına sebep olmuştu. Bu maçta yeşil-siyahlıların olağanüstü kongre kararı alması alt yapıdan getirilen Murat Balaban'ın görevinde daha uzun kalmasına sebep oldu. Genç teknik direktör zor bir durumda aldığı Sakaryaspor ile başarılı işlere imza atmaya başladı.

TAKIMIN HAVASINI DEĞİŞTİRDİ!

Murat Balaban'ın oyuncuları ile kurduğu yakın diyaloglar ve ilk etapta oluşturmak istediği takım olgusu yeşil-siyahlı futbolculardan da karşılık buldu. Geçtiğimiz haftalarda yenilen şanssız goller ve yaşanılanlar sonrası özgüven kaybı yaşayan oyuncular, üzerlerindeki mental yorgunluğu da attı.

BU SEZON İLK KEZ!

2020/21 sezonunda bu haftalara kadar seri galibiyetler almakta zorlanan Sakaryaspor, Murat Balaban yönetiminde çıktığı 3 lig maçında da sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kazanan yeşil-siyahlılar zirve takibini de sürdürdü.

GOL ATIYOR AMA YEMİYOR!

Kırşehir, Mamak FK ve Pendikspor maçlarında 6 gol bulan Sakaryaspor, kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Lig maçlarının yanı sıra Adanaspor ile Türkiye Kupası 4.Tur maçında eşleşen Sakaryaspor, çok iyi oynadığı bir maçı penaltılarla şanssız bir şekilde kaybetti.

TARAFTARLARDA İSTİYOR

Sakaryaspor taraftarları da takımın başında Murat Balaban'ı görmekten memnun. Sakaryalı bir hocanın takımın başında olması ve başarılı sonuçlar elde etmesi taraftarın Murat hocayla devam edilmesi yönünde motive ediyor. Şimdilik yeni bir yönetim gelene kadar takımın başında olacak olan Murat Balaban'ın, kongreden sonra görevinde devam edip etmeyeceği merak konusu.