Çarşamba (bugün) günü yapılan ziyaret, Amatör Spor evinde gerçekleşti. Adapazarı Belediye Başkanı ve yardımcısını, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, Genel sekreter Ahmet Orhan, Başkan vekili Recep Odabaş, Yönetim kurulu üyeleri Ali Palas, Sezgin Tutar, Mehmet Bilgin, Necmettin Koçak, Ahmet Silahçı, Fatih Kanbur, Uğur Kobaş, Saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel ile karşıladı.Futbol İl Disiplin Kurulu Başkanı Cemal Başaran, Erenler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Acar, Tesisler Amiri Özcan Çelikten ziyarette hazır bulundular.



Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, ASKF yönetimine sporda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Işıksu;

"-İlçe sınırları içinde bulunan 27 Futbol kulübüne nakdi yardım yaptık. 6-13 yaş arası 320 öğrenciye Futbol, 600 öğrencimize Yüzme kursları verilmiştir.

-Adapazarı Belediye Gençlik ve Spor Kulübünü kurarak, kulübümüz bünyesinde 10 branşta hizmet ediyoruz. İlçemiz elit sporcularına, kulüplerine malzeme ve şampiyonalara ulaşım konusunda yardımda bulunduk.

-Babalar-Oğullar Futbol turnuvası, Kick Boks, Karate, Off-Road Türkiye şampiyonası, Amatör Spor Haftası ve yılın enleri gibi spor faaliyetlerine sponsorluk yaptık.

-İlçemiz sınırları içinde bulunan okullara, kamu yararına çalışan derneklere, Gençlik ve spor kulüplerine spor malzemesi desteği, Anneler havuza, çocuklar okula kursları ile 300 anneye yüzme öğrettik. Karaman’da bulunan tesislerimizde, bayanlara yönelik Pilates, Zumba kursları açtık. Aynı tesisten yararlanmak isteyen Futbol kulüplerine çalışma olanaklarını sağladık.

-Down sendromlu 7-14 yaş arası 33 yavrumuza binicilik kursu açarak destek olmaya çalıştık. Çalışmalarımız her alanda olduğu gibi, Sporun ve Sporcunun yanında yer alarak, destek olarak devam edecektir." dedi.

ASKF adına Uğur Kobaş, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Başkan yardımcısı Fatih Çelikel’e, ASKF çalışmaları hakkında Brifing verdi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba “Mutlu Işıksu başkan, bu zorlu Pandemi döneminde federasyonumuza gerekli nakdi yardımı yapmıştır. Çok zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde, bu anlamlı destek ve ziyaret bize can suyu olmuştur. Başkan Mutlu Işıksu ve Başkan yardımcısı Fatih Çelikel’e teşekkür ederim. İnşaallah Pandemi dönemi bitince ortak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sonuncunda yapılan her çalışma Sakaryamızın yarına çalışmalardır." dedi.