TV 264 ekranlarında gazeteci Hakan Turhan, Safa Polat ve Hüseyin Cumalı’nın maçı izleyerek yaptığı yorumlar, maç sonrasında hakem hatalarının konuşulmasıyla devam etti. Sakaryaspor Başkan Adayı Uğur Akkuş’un maç sonrasında “#Yeter artık” diyerek yaptığı paylaşım ise stüdyodaki gazetecileri çıldırttı.  Maçın bittiği dakikalar olmasına rağmen yönetimi istifaya çağıran iş insanı Akkuş’a en büyük tepki gazeteci Hüseyin Cumalı’dan geldi.

Sosyal medya hesaplarından , “Sürecin başından beri Sakaryaspor’un zarar görmemesi için mevcut yönetimin yaptığı her türlü engelleme ve usulsüzlüğe karşı sessiz kaldık. Sakaryasporumuz 1. lige çıksın ve bu koca şehir üzülmesin diye hiçbir desteği kulübümüzden esirgemedik.  #Yeterartık Bu güzel şehri, bu güzide camiayı plaf-off’lara mahkum eden ve umutlarıyla oynayanları istifaya davet ediyoruz. Uğur Akkuş” sözlerini eleştiren Cumalı, “Daha acımızı yaşamadan, moralimiz bozuk iken bu neden böyle” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Sanayideki küçük bir çırak dahil herkesin tepkisine saygı duyduğunu belirten Cumalı, “Ama daha maç biteli dakikalar oldu. Uğur Akkuş acımızı yaşarken, morallerimiz sıfır iken ne yapmak istiyor. Ne zaman Sakaryasporlu oldu da yönetimi istifaya çağırıyor! Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi başta olmak üzere bu takıma destek veren 16 ilçe belediye başkanı, SATSO ve SESOB , Sakaryaspor yönetimi Sakaryalıların umutlarıyla nasıl oynadı! Bu ne demek! Bunca çaba, emek, istek, mücadele karşısında bunca insana “umutlarla oynadılar” demek ne demek” diyerek tepkisini dile getirdi.