Facebook Karasu Postası Grubu sahibi Sakaryaspor taraftarı olan Oflaz Oflazoğlu Sosyal medya grubundan Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi ve yönetim kuruluna bir mesaj yayınladı.

Oflaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sakaryaspor Sakarya'nın bir değeri ve markasıdır. Bir çok Başkan, bir çok yönetim, bir çok teknik adam ve bir çok futbolcu, bu sezona kadar, Sakaryaspor’un   başarısı için ter döktü, mücadele etti. Sakaryasporun  iyi yada kötü sezonlarında, kısacası her döneminde, yağmur ve çamur demeden, takımını biran olsun yalnız bırakmayan, büyük Sakaryaspor  taraftarına ayrıca teşekkür ederim.

Yeni sezonu, yeni bir ekip ile karşıladık. Sayın Cevat eksi Başkan seçilmesi ile Sakarya  ve Sakaryaspor’a  ayrı bir renk kattı.

Sayın ve Cevat eksi ve yönetimi, Siyasilerin, Belediye’nin, basının ve Sakarya  halkının desteğini alarak yoluna devam etmek istiyor. Bu yolda yalnız yürümeyeceklerinin sözünü bizler verdik. Ancak eski yönetimin hatalarına aynı şekilde onların da düşmemelerini umut ediyorum.

Öneri
1-Store de ürün fiyatları her taraftarın alabileceği şekilde tekrar gözden geçirilmeli. Yada store’den ürün alana maç biletinde indirim kampanyası yapılabilir.

2.-Müsabakaları, Protokol’den değil, taraftar ile birlikte izleyin. Taraftarları takım hakkındaki düşünceleri, en az teknik ekibin düşüncesi kadar değerlidir.

4-Kulübün mali durumunu düzeltmek için alt yapıya önem verelim. Eski yıllardaki Sakaryaspor  gibi, bir futbolcu bankası haline getirelim.

5-Takımın son durumu hakkında, Sayın eksi  başkanlığında, aylık rutin toplantılar düzenleyerek, toplantı’ya yönetim’den, gerçek basın’dan, gerçek köşe yazarlarından ve taraftar temsilcilerinden bir kaç kişiyi davet ederek, fikir alış verişinde bulunmanızı tavsiye ederim.Sakaryaspora  yeni başkan ve yönetimi ile başarılar diliyorum.ALLAH Utandırmasın ve Yardımcınız Olsun ifadelerine yer verdi."