Koronavirüs sebebiyle geçtiğimiz sezon gerçekleşemeyen Olgunlar Turnuvası, bu sezonda etkinliğin gerçekleştiği Ticaret Lisesi'nin yıkılacak olması sebebiyle oynanamamıştı. Ama bazı futbol tutkunları kendi aralarında 6 takım çıkartarak mini turnuva oluşturarak özleme son verdi. 

Dünyanın en uzun soluklu futbol organizasyonu olarak UEFA'dan ödül alan Sakarya olgunlar futbol turnuvası bilindiği üzere geçtiğimiz yıl koronavirüs sebebiyle gerçekleşememişti. Bu yıl  yapılması planlanan turnuva ticaret meslek lisesinin yıkılacak olmasının sebebiyle de ertelenmişti.

işte bu zorunlu ara sebebiyle çözüm arayan turnuva tutkunları bir araya gelerek 'Mini Olgunlar Turnuvası' düzenleme kararı aldı. Yıllardır sahnelenen Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasında ter döken önemli yıldızların yer aldığı 6 takımlı mini turnuva nefes kesiyor .

İlk iki haftanın geride kaldığı turnuvada heyecan bugün oynanacak olan maçlarla devam edecek. Ligde ise Türk Yapı 6 puanla birinci sırada yer alırken, aynı puana sahip Tüvasaş ikinci sırada bulunuyor.