Geçtiğimiz günlerde canlı yayında açıklamalarda bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: '' Bir iş adamı 2-2 buçuk milyon TL verdim ama Sakaryaspor kayıtlarında göremedim'' açıklaması sonrası Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç, kayıtlara girmeyen para hakkında savcılığa başvurmuştu.

Savcılığa başvurulduğunu sosyal medya üzerinden paylaşan Sakaryaspor yönetimine cevap yine sosyal medya hesabından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan geldi.

Yavuz savılığa verilen dilekçede ki ifade biçiminin çok tuhaf olduğunu söyledi. Hem bana ilk söyleyen kişi olduğunu olacaksın hem de benden öğreniyor gibi davranacaksın diyerek Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç'e yüklendi.

Her fırsatta Sakaryaspor yönetiminin şefaf olması konusunda açıklamalarda bulunan Ali İhsan Yavuz tekrar şefaflığa önem vererek hedef şaşırtma yapılmasının ve tek bir noktaya çekilmesinin gerek olmadığını söyledi.

Bu konu ile ilgili işi sorumlularına havale etmeyi düşündüğünü bu konuda başka birşey söylemek istemediğini düşündüğünü söyleyen Ali İhsan Yavuz tribüne oynamak ve hedef şaşırtma yaklaşımları sonrası sessiz kalmasının zor olacağını söyledi.

Ali İhsan Yavuz sosyal medya hesabından şunları ifade etti;

''1.Bu konuyu bana ilk söyleyen kişi Sayın Cumhur Genç'tir. Hal böyle iken dilekçedeki ifade biçimi çok tuhaf doğrusu! Hem bunu bana ilk söyleyen kişi olacaksın ve hem de benden öğreniyor gibi davranacaksın. Olmuyor Cumhur Genç kardeşim...

2. Bu yaklaşım bile şeffaflaşma talebimizdeki haklılığımızı ortaya koyuyor. Hedef şaşırtmaya ve meseleyi tek bir noktaya çekerek geçiştirmeye gerek yok. Oysa ben Sakaryaspor’a ilişkin pekçok noktaya temas ettim sadece bir noktaya değil.

3. Konuya dair işi sorumlularına havale etmeyi ve dolayısıyla bu konuda başka birşey söylememeyi düşünmüştüm. Ancak tribüne oynamak ve hedef şaşırtma yaklaşımları devam ettikçe sanırım bizim de sükût etmemiz zor olacak. Hadi hayırlısı!..''