Kendisi gibi 4 puanlı Çorum FK ile karşılaşacak olan ekibimiz, tüm planlarını 3 puan üzerine yaptı. Yeşil-siyahlı ekibin transferin son günlerinde Bursaspor’dan kadrosuna kattığı Ozan Sol, bugünkü Çorlu FK maçı öncesi Medyabar’a öze açıklamalar yaptı.

Sakaryaspor formasıyla oynadığı futbolla ve attığı gollerle lige damga vuran ve rakip takımların korkulu rüyası haline gelen Ozan Sol, bugünkü Çorlu maçını kazanıp zirveye yaklaşmak istediklerini söyledi.

Takım olarak güzel bir hava yakaladıklarını belirten golcü oyuncu, “Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimi ilk gün itibarıyla hemen anladım. Sakaryaspor çok büyük bir kulüp ve camia. Türk futboluna İmparatorlar, gol kralları yetiştirmiş büyük bir kulübün formasını giydiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Buraya gelmeme vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Bana olan güvenlerini boşa çıkarmayacağımdan en ufak bir kuşkuları olmasın” dedi.

Çok kaliteli oyunculardan kurulu ve şampiyonluğa oynayacak bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Sakaryaspor’un tecrübeli oyuncusu, “Bu kadronun hedefe ulaşmaması için hiçbir neden yok. Futbol hayatımda belki de ilk defa bu kadar kaliteli ve tecrübeli oyuncularla bir arada oynuyorum. O senenin bu sene olacağına inanıyoruz. Bu büyük camiaya sezon sonunda Şampiyonluğu hediye edeceğiz. Buna ben ve tüm arkadaşlarım adına söz veriyorum.” dedi.