Ligde 20.haftada Pazar günü deplasmanda Uşakspor’a konuk olacak olan Sakaryaspor’da maçın hazırlıkları start aldı. Elazığspor engelini kayıpsız aşarak moral bulan ve adeta kendine gelen Sakaryaspor’da gözler Uşak deplasmanına çevrildi. Pazar günü deplasmanda oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına 1 günlük aranın ardından start veren Yeşil-Siyahlılarda çalışmalar mutlak galibiyet parolası ile start aldı.

Moraller yerinde

Elazığ galibiyeti ile moral bulan Yeşil-Siyahlılarda keyifler yerine geldi. Oyuncuların daha moralli oldukları gözlenilen ilk idmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından bir süre topla çalışan ekibimizde, zorlu deplasmanın hazırlıkları Rüstemler tesislerinde artan tempoda aralıksız devam edecek. 

Zorlu maçın hazırlıkları start aldı

Sinan Özkan göz doldurdu

Sakaryaspor’da ara transferde takıma son katılan isim olan Sinan Özkan, Elazığ maçında kısa süre forma giyerken, olumlu sinyaller verdi.

Asist yaptı

Elazığspor mücadelesinde oyunun son yarım saatlik bölümünde forma şansı bulan tecrübeli oyuncu Sinan Özkan, oyuna girdikten sadece 2 dakika sonra Berk İsmail Ünsal’a golün asistini yaparak 3 puanda önemli rol oynadı. Kısa sürede olsa ilk kez Yeşil-Siyahlı forma ile mücadele eden Sinan, hırslı ve istekli oyunu ile beğeni toplarken, ilerleyen haftalar öncesinde performansı ile umut verdi. 

Sinan Özkan umut veren bir oyun ortaya koydu.

Onur Eriş iyi yolda

Sakaryaspor’un ara transferde sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Onur Eriş, artan performansı ile umut verdi.

Yüzleri güldürdü

Yeşil-Siyahlı formayla ikinci devrenin ilk 2 maçında da sahaya 11’e çıkan Onur Eriş, Elazığ karşılaşmasında hareketli oyunu ile dikkat çekerken forma tutmaya başladığı gözlendi. Sezonun ilk devresinde yeteri kadar forma şansı bulamayan Eriş, maç eksiğini tamamlayarak daha fazla katkı vermek isterken, hırslı ve istekli halleri ise ilerleyen haftalar öncesinde umut verdi. Onur’un Pazar günkü zorlu deplasmanda yine 11’de şans bulması bekleniyor. 

Onur Eriş form tutmaya başladı

Denis formayı bırakmıyor

Sakaryaspor orta sahasının başarılı isimlerinden Denis Taşkesen, Elazığ maçında formasına yeniden kavuşurken maçı iyi simlerinden olmayı başardı.

Forma hırsı

İkinci devrenin ilk maçında deplasmanda Ergene Velimeşe karşısında cezası nedeni ile şans bulamayan Denis Taşkesen, Elazığ karşılaşmasında ise yeniden formasına kavuşmuştu. Elazığ önünde etkili oyunu ve istekli futbolu ile dikkat çeken başarılı isim ilk 11’de ki formasını kimseye bırakmaya niyetli olmadığını gösterirken, idmanlarda ki istekli halleri ile de her geçen gün performansını arttığının sinyallerini veriyor. (Mesut ÇAYIR)

Denis Taşkesen her geçen gün iyiye gidiyor.

Azad Filiz dönüyor

Ergene deplasmanında kırmızı kart görerek geçtiğimiz hafta sonu forma giyemeyen Azad Filiz, Uşak deplasmanında yeniden formasına kavuşmak istiyor.

Cezası bitti

Sakaryaspor’un yeni transferlerinden Azad Filiz, Sakaryapor forması altında çıktığı ilk maçta Ergene deplasmanında kırmızı kart görmüş ve Elazığ karşılaşmasında cezası nedeni ile oynayamamıştı. Pazar günü oynanacak olan Uşakspor maçının hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Siyahlı ekibimizde, tecrübeli savunmacı Azad Filiz sıkı bir hazırlık yaparken, yeniden formasına kavuşmak istiyor. Teknik direktör Şaban Yıldırım’ın Azad’a Uşak deplasmanında forma verip vermeyeceği ise merak konusu. (Mesut ÇAYIR)

Azad Filiz yeniden formasına kavuşmak istiyor.

TFF 2.LİG KIRMIZI GRUP PUAN DURUMU

20.HAFTA PROGRAMI

PAZAR

13.00 P.Kahramanmaraş-Sivas BLD

13.30 Uşakspor-Sakaryaspor

13.30 Bandırmaspor-GMS Kastamonu

13.30 Bodrum BLD-Etimesgut BLD

13.30 Kırşehir BLD-Bayburt Özel İdare

13.30 Niğde Anadolu-Eyüpspor

13.30 Kardemir Karabük-Vanspor

13.30 Ergene Velimeşe-Ankara Demir

13.30 Tuzlaspor-Elazığspor