Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, yöneticiler İbrahim Şahin ve İdris Caymaz Tv264’te Gazeteciler Soruyor Özel programının konuğu oldu. 

Programda şampiyonluk primini ilk kez açıklayan Başkan Ekşi, "Futbolcularımızla oturup konuştuk. Her şeyi değerlendirdik. Kupayı şehre getirirlerse 5 milyon lira para ödeyeceğiz" dedi. Başkan Ekşi ayrıca göreve geldikleri günden bu yana tüm giderler dahil toplam 19 milyon 956 bin 395 lira ödeme yaptıklarını açıkladı. Başkan Ekşi play off müsabakaları öncesinde para sorunu olmadığını da sözlerine ekledi.

Gazetecilerden gelen "20 milyon lira ödemenin ne kadarını yönetim verdi?" sorusunu da yanıtlayan Başkan Ekşi, "Yaklaşık 7 milyon civarında yönetim para verdi." dedi.

Sakaryaspor'un etrafında kenetlenme çağrısında bulunan Başkan Ekşi, "Tek hedefimiz tek düşüncemiz kupayı şehre getirmek. Sakaryaspor play offları seviyor. İnşallah son yıllarda yaşadığımız talihsizlikleri yaşamayız. Çok güzel bir hava var. Motivasyonumuz çok yüksek. Sakaryaspor’un en büyük destekçisi Ekrem Yüce’dir. Bizim gibi şampiyonluk havasına girdi. Tesislerden takımımızı uğurlayacak. Tamamen kenetlendik. Uyku bile uyuyamıyoruz. Küskünlükleri bir kenara bırakalım. Sakaryaspor’un etrafında kenetlenelim." dedi.

Sakaryaspor Başkan Vekili İbrahim Şahin, "İnşallah Sakarya’mıza kupayı getireceğiz. Sakaryalılar bayraklarını hazırlasın. Tüm camia olarak şampiyonluğa inandık. Bizim kura çekimimiz en alt katta oldu. Orada içime inanılmaz bir hırs bastı. Böyle bir stadyuma Süper Lig yakışır. Var gücümüzle çalışıyoruz. Bu işler şovla olmaz. Meydana tır çekmekle olacaksa 100 tane tır çekerim. Bugün başarıya odaklanma günüdür. Kenetlenelim. Kupayı şehre getirmek istiyoruz." dedi.

Sakaryaspor Başkan Yardımcısı İdris Caymaz ise "Şampiyon olmamamız için hiçbir sebep görmüyorum. Sakaryaspor takımı son iki üç maçtır sanki lige yeni başlamış gibi güzel bir futbolla devam ediyor. Bende o heyecanı gördüğüm için şampiyon olacağımızı düşünüyorum." dedi.