5 FARKLI SKOR OLUŞTU

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 18.hafta müsabakasında deplasmanda Ergene Velimeşespor ile karşı karşıya geldi. Ergene Stadı’nda oynanan müsabakayı İzmir Bölgesel Hakemlerinden Ferhan Kestanlıoğlu yönetti. Maça mutlak üç puan parolasıyla başlayan ekibimiz ev sahibi takımın üstünlüğünü bir türlü kıramadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 üstünlüğü ile sona ererken 90 dakika sonunda 5 farklı skor oluştu. Mahalle takımı olan Velimeşe bu sezon Sakaryaspor iç ve dış sahada mağlup etmeyi başardı. Velimeşe iki maçta kalemize 8 gol atarken Sakaryaspor ise sadece 2 gol kaydedebildi.

TRAKYA’DA DAĞILDIK

Takviyeli kadrosu ile Tekirdağ’a giden Sakaryaspor mahalle takımına karşı istenilen oyunu ortaya koyamadı. 90 dakika boyunca ev sahibi takımın üstünlüğü ile geçen maçta 5-0 gibi farklı mağlubiyet camiayı üzdü. Ligin ilk yarısında oynanan maçta kendi sahasında 3-2 mağlup olduğu mahalle takımını mağlup ederek ikinci yarıya başlamak isteyen ekibimiz sahada tel tel dökülünce farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Ev sahibi takım maçın hemen başında Onat ile 1-0 öne geçerken 18 nci dakika da Fatih skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

BEKLENEN OLMADI

Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor’dan varoluş mücadelesi bekleyen taraftar hayal kırıklığı yaşadı. 49’uncu dakikada ev sahibi takım farkı 3-0 yaptı. TRT Spor kanalından naklen yayınlanan müsabakada Ergene Velimeşespor attığı gollerle coşarken Sakaryaspor etkisiz futbolunu sürdürdü. Yeni transfer Azad ikinci sarıdan kırmızı ile oyun dışı kaldı. Fatih Dilek ev sahibi takım adına skoru 4-0’a taşıdı. Farklı skorla oyundan iyice düşen Sakaryaspor son 5 dakikada beşinci golü kalesinde gördü. Ligin ikinci yarısına moralli başlamak isteyen Yeşil-Siyahlılar Trakya deplasmanından 5 farklı skorla yenik ayrıldı.

FORMALARA ‘KİRALIK’ YAZILDI

Sakaryaspor deplasmanda oynadığı TRT ekranlarından canlı yayınlanan müsabakada tel tel dökülmesinin yanı sıra formalara ‘Kiralık’ yazılmasıyla da çok konuşuldu. Forma reklamı bulamayan yönetim, yeşil-siyah renklerin üzerine kiralık yazdırması büyük tepkiye neden oldu. Sakaryaspor ligin ikinci yarısında oynanan ilk maçta mahalle takımından 5 fark yiyerek ve formasında ki ‘KİRALIK’ yazısıyla tarihe geçti.

İlk 11'ler:
ERGENE VELİMEŞESPOR: Gökhan Siverek, Baran Işık, İbrahim Fatih Dilek, Onat Kutay Kurt, Mert Er Estik, Burhan Arman, Sabutay Alper Bayülken, Cabir Coşar, Taner Yılmaz, Eser Akbaş ve Çınar Tarhan.

SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan, Canberk Özdemir, Cihat Aktaş, Ümit Yasin Aslan, Ferit Erişçi- Serkan Odabaşoğlu, Fatih Nuri Aydın, Onur Eriş, Abdulaziz Solmaz, Azad Filiz-Yaser Hacımustafaoğlu

GOLLER: Onat Kutay Kurt(8.dakika)
İbrahim Fatih Dilek(19.dakika)
Burhan Arman(49.dakika)
İbrahim Fatih Dilek(57.dakika)
Burhan Arman(85.dakika)