Lig hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor, kendi arasında ikinci provayı Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda yaptı. Beyaz takımın 1-0 kazandığı mücadelede teknik direktör Şaban Yıldırım futbolculara devre arasında sert uyarılarda bulundu.

HAZIRLIK MAÇI HAVASINDA
Koronavirüs salgını nedeni ile liglere verilen ara 18 Temmuz’da sona erecek. 15 Mart’tan beri futboldan uzak kalan Sakaryaspor’da lig hazırlıkları uzun süredir devam ediyor. TFF tarafından salgın nedeni ile hazırlık maçlarına izin verilmezken teknik heyetin maç kondisyonu kazandırmak için takım içinde hazırlık maçları organize etti. Resmi formalarla mücadele edilen maçı Sakaryalı hakemler Arif Sucuoğlu, Ahmet Eşsiz ve Taha Yıldırım yönetti.

BOL POZİSYON AZ CİDDİYET
Yeşil ve Beyaz takım olarak mücadele eden Sakaryasporlu futbolcular maç boyuncu birçok pozisyona girerken gerek ataklarda gerek savunma esnasında yapılan hatalar teknik direktör Şaban Yıldırım’ı sinirlendirdi. Karşılaşmanın tek golünü Berk İsmail Ünsal atarken hücum hattında sonuçlandırılamayan atakların çokluğu gözlerden kaçmadı.

CİDDİYET FIRÇASI
Mücadeleyi tribünden takip eden Sakaryaspor teknik direktörü Şaban Yıldırım karşılaşmanın ilk devresinin hemen ardından iki takım oyuncularını orta sahada topladı. Yapılan hatalar konusunda sert uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam yeşil siyahlı futbolcularda hazırlık maçı yapamadıkları bu ortamda bu tip çalışmalarda biraz daha ciddiyet göstermelerini istedi. Yıldırım’ın sert uyarıları tribünlerden dahi duyuldu.

KAMERE KAYDI YAPILDI
Sakaryaspor’un Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda yaptığı mücadele teknik direktör Şaban Yıldırım’ın isteği üzerine yardımcıları tarafından kayda alındı. Hem Numaralı tribünden hem de kale arkasından alınan kayıtların daha sonra oyunculara hatalarını göstermek için kullanılacağı öğrenildi.