FARKLI FARKLI PLANLAR

Liglerin haziran ayında başlama ihtimaline karşı Teknik Direktör Şaban Yıldırım idmanlara başlama konusunda farklı farklı planlar yaptı. Tecrübeli teknik adam ilk etapta idmanlara başlama tarihini 2 Mayıs olarak belirledi. Koronavirüs salgının durumuna göre ise ikinci plan nisan ayının sonu olarak belirlendi. Öte yandan futbolcular evde bireysel idmanlarına ara vermede devam ediyor.

2 MAYIS'TA İDMANLAR BAŞLIYOR

Teknik patron Şaban Yıldırım, “Şu an ilk arzumuz koronavirüs salgınının bitmesi ve sağlıklı bir ortama kavuşmamız. Liglerin haziran ayında başlama ihtimaline göre planlarımızı yaptık. Şu an 2 Mayıs’ta idmanlara başlamayı düşünüyoruz. Eğer bu süre zarfında salgın hastalıkta düşüş olursa kontrol sağlanırsa belki nisan ayının sonuna doğru da başlayabiliriz. Tabi bu planlarımız yine değişebilir” dedi.

KAMP PROGRAMI YAPABİLİRİZ

İlk etapta idmanların gruplar halinde yapılabileceğinin de mesajını veren Teknik Direktör Şaban Yıldırım, “İdman programlarımızı gruplar halinde yapabiliriz. Belki ilerleyen süreçte tesislerimizde bir kamp programı da yapabiliriz” dedi. Futbolcularla sürekli görüştüğünü belirten Yıldırım, “Futbolcularımızın durumu gayet iyi. Şuana kadar bir problem yaşanmadı” şeklinde konuştu.