Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı 2021/2022 Ampute Futbol sezonu için sahaya indi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Ekrem Karaberberoğlu Spor Kompleksini idmanlar için Sakarya Ampute Futbol Takımına tahsis etti.

Tam kadro sahada hazır olan Ampute Futbol takımında heyecan doruktaydı. Futbolu özleyen Ampute Futbolcular İdmanda çok hırslıydılar. Futbolcuların bu hırsını gören Başkan Sinan Panta, Başkan Yardımcısı Bülent Vardar, Teknik Sorumlu Fırat Geylan, Antrenörler Tarık Arslan ve Kenan Kayalak’ın yüzleri gülüyor.

"7 yıldır engelli kardeşlerimizle Sakarya adına güzellikler üretmeye çalışıyoruz" diyen Başkan Sinan Panta, "Çok zor günlerimiz oldu, hiç pes etmedik ve hep önümüze baktık. Ve 7 yıldır burada Sakarya adıyla mücadele ediyoruz. Yeni sezon adımıza hayırlı olsun. Başkan Yardımcısı Bülent Vardar; Bu takımın yanında olmaktan ilk gün olduğu gibi bugün de mutluluk duyuyorum. Çok karakterli bir spor grubumuz var. İyi ki bizimleler. Kendileriyle gurur duyuyorum. Yeni sezon hayırlı olsun. Bize bu güzel ortamı hazırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem YÜCE’ye çok teşekkür ederiz." dedi.