Sakarya Özel Sporcular Spor Kulüpleri, 13 Kasım'da yapılacak olan TÖSSFED Olağan Genel Kurul ve seçimleri öncesinde Birol Aydın'a tam destek verdi.

Sakarya Özel Sporcular Spor Kulüpleri'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2002 yılı Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu seçimlerine Özel Sporcular tarihinde bir çığır açacağız, tarih yazacağız şiarıyla girerek kazanan Federasyon Başkanımız Sn. Birol AYDIN ve yönetimi gösterdikleri vizyonla Özel Sporcularımızı  uluslararası arenada bizde varız diyerek yurt dışında yarışacak konuma taşımış olup geçtiğimiz 9 yılda saymakla bitmeyecek kadar ilkleri yaşatmanın yanı sıra ülkemize ve sporcularımıza 10 larca Dünya ve Avrupa Şampiyonlukları vede 10 larca Dünya ve Avrupa rekorları kazanma gururunu yaşatmışlardır. Katılmayı hayalini kurduğumuz Paralimpik oyunlarına özel bir planlama ile atletizm branşında Özel Sporcularımızı hazırlayarak Özel Sporcular tarihinde ilk defa 3 sporcu ile katılma başarısı göstererek göğsümüzü kabartmışlardır. 
Kendi branşımız olan çok zor şartlarda, meşakkatli ve süreklilik isteyen yüzmeye baktığımızda 2011 de Avrupa ve Dünya şampiyonalarına katılım ve madalya almak hayal gibi iken Birol Başkanımızın çizdiği vizyonla ülkemiz tarihinde ilk kez katıldığımız DSISO Avrupa Yüzme Şampiyonasında ülkemize Avrupa 2. cilik ve 3. cülükleri kazandırma gururunu yaşadık ve yaşattık. Sonraki şampiyonarda ise madalya kazanmak sanki normalmiş gibi gelmeye başlandı. 
Son 2021 6 branşta katıldığımız Avrupa Oyunlarında bire bir şahit olduk ki Birol Başkanımız, As Başkan ve Başkan Vekilimiz bir hafta boyunca her gün sahalar ve spor salonları arasında mekik dokuyarak her an yanımızda olduklarını göstererek, 3 kupalı, bol madalyalar ve rekorlarla kazanılan tarihi başarıda büyük pay sahibi olmuşlardır. 
Birol Başkanımızın döneminde ülkemizde otistik, mental ve down sendromlu sporcularımız şampiyonalarda ayrı tasnif edilerek haksız rekabetin önüne geçilmiştir. Paralimpik oyunlarında ve uluslararası şampiyonalarda da ayrı tasnif edilmesi konusundada girişimlerde bulunulmuş ve mücadelesi devam etmektedir. 
Yukarıda belirtilen Özel Sporcular ve ülkemize yaşatılan ilkler ve sayısız yaşatılan başarıların yanısıra ve hayata geçirilmesi planlanan bir çok projelerin gerçekleştirmeleri için, 
Biz Sakarya Özel Sporcular Spor Kulüpleri olarak diyoruz ki ; 
13 Kasım 2021 TÖSSFED Olağan Genel Kurul ve seçimlerinde
Yine yeni, yeniden Başkan Birol AYDIN. 
Biz büyük bir aileyiz ve birlikte güçlüyüz."