Şimdi ‘Yok olmaz’ demeyin oldu. Şimdi. “Bu Stadyum hizmete girdiği kaç ay oldu ki” diye de sormayın. Olanlar oldu. Sakaryaspor maçlarının oynandığı milyonluk tesis bir çok noktası dökülüyor. Suları akmayan, kapıları kırık, yerlerde birikin sulardan duvarları rutubet yapan, duvarlarında sıva çatlakları bulunan Sakarya Yeni Stadyumu’nun mescitlerinin kapıları ise kilitli bulunuyor.

Yeşil siyahlı takımımızın oynadığı maçlarda foto muhabirliği yapan basın mensuplarının dinlenme odası ise kelimenin tam anlamıyla dökülüyor. Her maçın devre arasında oturacak yer bulamayan foto muhabirlerinin çilesi ne olacak!  Bazı kapıları vida ile kilitlenen ve pislikten geçilmeyen bu hali kimse görmez mi! Bu tesislerin sorumlusu kim! Kamuoyu adına soruyoruz. Milli servet bu halde iken neden kimse bunları görmüyor!

Akla ilk gelen Gençlik ve Spor Sakarya İl Müdürlüğü yetkilileri bu hali görmüyor mu! Hadi yetkililer bunu görmedi! Öyle ya görseler (!) zaten böyle olmaz.  Peki Gençlik ve Spor Sakarya İl Müdürü Arif Özsoy bunları görmüyor mu! Bir dönem Sakaryaspor’da başkan yardımcısı, şimdilerde ise Sakaryaspor Başkanı olan Cumhur Genç bunları görmüyor mu!

O görmüyor bu görmüyor ama biz görüyoruz. Gördüğümüzü de Sakarya kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.