Ünlü Antrenör Muhammet Ali Keskin Şampiyonayla ilgili yapmış olduğu açıklamada “11 Temmuzda başlayan Türkiye Boks şampiyonasının finaline geldik, bugün final maşları yapılacak. Sporcu ve izleyici katılımının yüksek olduğu maçlarda, zaman zaman tansiyonlar tavan yapmış olsa da, kardeşlik içinde finale kadar geldik.

Keskin açıklamasının devamında “ Adapazarı belediyesi gençlik ve spor kulübü adına katılan sporcum Enes Uysal ve bir diğer sporcum Muhammet Serin ile katılmış olduğum Türkiye Boks Şampiyonasında iki sporcum 4.er maç yaparak finale kadar çıktı.

Sporcularımın performanslarını bildiğimden dolayı, buraya kadar geleceğimizden emindim. İnanıyorum ki, Allah’ın izniyle bugün final maçlarımızı da başarıyla tamamlayıp, Sakarya’nın şanını Türkiye’ye duyuracağız.

Keskin, "Sakarya’nın tarihinde ilk ve tek Avrupa Boks şampiyonumuz Ece Asude Ediz, Enes Uysal ve Muhammet Serin ile birlikte Avrupa ve dünya Şampiyonalarına katılıp, ilimizin ve ülkemizin Şanlı bayrağını dalgalandıracağız. Keskin, bizlere desteklerini hiç eksik etmeyen, başta İl müdürüm Arif Özsoy’a, Adapazarı Belediye Başkanım Mutlu Isıksu ve Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel’e Çok teşekkür ediyorum.” dedi.