Türkiye Boks Federasyonundan yapılan açıklamada, “Türkiye Boks Federasyonu 2021 yılı Faaliyet Programında yer alan Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Avrupa Şampiyonası Milli Takım Hazırlık Kampı 17-30 Eylül 2021 tarihleri arasında Türkiye Boks Federasyonu Kastamonu Kadıdağı Kamp Eğitim Merkezi'nde yapılacaktır” denildi.

Konuyla ilgili Açıklama yapan Efsane Antrenör Muhammet Ali Keskin; “Sakarya Boksunun gururu olan Öğrencim Ece Asude Ediz ile 13 Ekim Karadağ’da yapılacak olan Avrupa Boks Şampiyonası için Milli takım kampına davet edildik.”

Efsane Antrenör Keskin açıklamasının devamında “Daha evvelde yapmış olduğumuz açıklamalarda da ifade ettiğimiz gibi, Sakarya’mızı Türk Boksunun merkezi yapmaya devam edeceğiz. Malumunuz üzere, yaklaşık 2 ay gibi kıza bir zaman diliminde, 3 sporcumla katılmış olduğum Türkiye Boks şampiyonalarında Sakarya’mıza, 3. Türkiye şampiyonu daha kazandırdık. İnşallah Sakarya Boksunun ilk ve tek gururu Ece İle Yeniden Avrupa Boks şampiyonluğunu da bu şehre armağan edeceğiz.”

Milli Takım Antrenörü keskin son olarak; “ birileri ısrarla ve inatla, sporcularımla kazanmış olduğumuz başarıları görmezden gelse de, biz, yılmadan, gücenmeden,  Sakarya’mızı Türk boksunun merkezi yapmaya devam edeceğiz. Bu Milli yolda bizleri yalnız bırakmayan, İl Müdürümüz Arif Özsoy’a, Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’ya, sporcularımın Ailelerine, Boks sporunu seven Sakaryalılara ve bizleri her daim yayınlarında yer veren basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi