Sakaryaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Diyarbekirspor'u ağırladı. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda tek maç eleme usulü üzerinden oynanan mücadelede Sakaryaspor, Diyarbekirspor'u Berk İsmail Ünsal ve Mehmet Boztepe'nin attığı gollerle 2-0 yenerek bir üst  tura çıkmayı başardı.

4. tura çıkmayı başaran Sakaryaspor'un rakibi 6 Kasım Cuma günü saat 14.30'da çekilecek olan kura ile belli olacak. 

HAKEMLER: Ömer Faruk Turtay, Emin Barlas, Serdar Soydan, Hakan Yurtseven

STAD: Sakarya Yeni Atatürk Stadyumu

SAKARYASPOR

T. DİREKTÖR: İsmail Ertekin

MAÇ KADROSU: Fatih Tultak, Abdulaziz Solmaz, Hakan Aslantaş, Berk İsmail Ünsal, Oğuzhan Kayar, Alişan Şeker, Alpay Koçaklı, Ümit Yasin Arslan, Caner Koca, Azad Filiz, Emirhan Civelek

DİYARBEKİRSPOR

T. DİREKTÖR: Şenol Demir

MAÇ KADROSU: Enes Keskin, Alpay Cin, Mustafa Emre Can, Onur Okan, Bilal Özhan, Muhammed Turantaylak, Süleyman Enes Özer, Mustafa Pınar, Adnan Emir Koldere, Hamza Budak, Fatih Cin

ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dk.90+ GOOOOOOOL! Ali Özgün'ün kafayla indirdiği topta Mehmet Boztepe kaleciyi geçerek rahat bir gol attı. Sakarya Atatürk Stadyumu'nda fark ikiye çıktı. 2-0

Dk.86: Muhammet Reis oyuna giriyor. Abdülaziz oyundan çıkıyor. 

Dk.73: Mücadelenin bu anlarında oyunun kontrolü konuk ekip Diyarbekirspor'da. 

Dk.66: İsmail Ertekin'den üç oyuncu değişikliği. Sakaryaspor'da Özkan, Mehmet ve Ali oyuna girdi. Alpay, Emirhan ve Oğuzhan oyundan çıktı.

Dk.65: Diyarbekirspor'da oyuna sonradan giren Maksut'un vuruşu direkten oyun alanına dönüyor.

Dk.61: Diyarbekirspor'da iki oyuncu değişikliği. Muhammet ve Bilal çıkıyor Emrullah ve Maksut oyuna dahil oluyor.

Dk.59: Diyarbekirspor ceza sahamız içerisinde tehlikeli bir pozisyon yakaladı. Son olarak Alpay'ın vuruşu kalenin üstünden auta çıktı.

Dk.51: Alpay'ın pasında Abdulaziz Solmaz kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tehlikeyi sezen Süleyman Enes Abdülaziz'e gol geçidi vermedi.

Dk.48: Sakaryaspor'da bu sefer Caner Koca kaleyi yokladı. Ancak Caner'in şutu farklı şekilde auta çıkıyor.

Dk.46: İkinci yarıya konuk ekip Diyarbekirspor başladı.

Dk.45: Karşılaşmada ilk yarı Sakaryaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 

Dk.37: Bir kez daha Abdülaziz solmaz kaleyi yokladı. Kaleci Süleyman Enes Özer bir kez daha başarılı. 

k.30: Abdülaziz ile bir kez daha gole çok yaklaştık. Abülaziz'in ceza sahası çemberinden yaptığı vuruş defansa da çarparak direğin dibinden kornere çıkıyor.

Dk.27: Abdülaziz Solmaz bu maçta etkili bir performans ortaya koyuyor. Abdülaziz, kaleye uzak bir mesafeden çektiği şut direğin solundan auta çıkıyor.

Dk.26: GOOOOLLL BERK İSMAİL ÜNSAL! Sakaryaspor'da Abdülaziz'in sol kanattan taşıdığı pozisyonda top son olarak Berk İsmail'in önünde kaldı. Berk düzgün bir vuruşla takımını 1 -0'lık üstünlüğe taşıdı.

Dk.22: Sakaryaspor, Abdulaziz ve Caner ile bulduğu pozisyonlarla gole çok yaklaştı. Yeşil-siyahlılar bu pozisyonlarda rakip defansı geçemedi.

Dk.14: Konuk ekip Onur Okan ile frikik kullandı. Uzak bir noktadan kullanılan frikikte Onur Okan'ın vuruşunu kaleci Alişan Şeker rahat bir şekilde kontrol etti.

Dk.13: Sol kanattan Abdülaziz solmaz ile etkili geldik. Defans arkasına atılan topta yarı sahayı topla geçen Abdülaziz, vuruşunda kaleci Süleyman Enes başarılı.

Dk.6: Diyarbekirspor kalemizde etkili oldu. Defans arkasına atılan topa iyi hareketlenen Muhammet kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Alişan gol izni vermedi.

Dk.1:Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eleme maçında Sakaryaspor karşılaşmaya başladı.