Sakaryaspor, yeni sezon çalışmalarına 12 Temmuz'da Ankara Kızılcahamam'da ilk kamp çalışmasına başlamıştı.

Tesislerde 7 konaklayan yeşil-siyahlılar, bu süreçte Başakşehir ile hazırlık maçı gerçekleştirmek isteyen Sakaryaspor, son dakikaka alınan kararla maç iptal edilmişti.

İlk etap kamp sürecinde gelecek sezonun kadro planlaması da yapılırken, yeni transferler kamuoyuna tanıtıldı.

Coşkundere kadrosunu oluşturuyor

Sakaryaspor'un teknik direktörü Ercüment Coşkundere, kamp boyunca kadrosuna ilişkin analizler gerçekleştirdi.

Tecrübeli çalıştırıcı, sayıca fazla olan kadrosunu şekillendirmek adına gözlemler yaparken, kampın son bölümüne doğru Alpay Koçaklı ve Caner Koca gibi isimleri kadroda düşünmediğini belirterek takımdan gönderme kararı verdi.

Yine bu süreçte Coşkundere'nin talimatıyla Fenerbahçe altyapısından Batın Özdemir, Karasuspor'dan Murat Kaan Çalık, Salih Adalı, Azat Tarım, Kerem Özel, Ömer Faruk Özbalaban, Alimcan Menteşe, Bedirhan Sezgin ve Arif Kocaman gibi gençlerde kamp kadrosunda yer aldı.

Bazı isimler sonradan katıldı

Sakaryaspor'un ilk etap hazırlık kampına, oyunculardan bazıları sonradan katıldı.

28 kişilik kamp kadrosunda yer alan Oğuz Yıldırım ve Kadir Arı askerlik görevi nedeniyle ilk antrenmana katılamazken, Almanya’dan dönen Ali Özgün ile nişan töreni bulunan Fatih Gülmez'de kampa sonradan katılan isimler arasında yer aldı.

Bayram tatili verildi

ilk etap kampını tamamlayan Sakaryasporlu futbolculara teknik heyet ve yönetim 5 günlük bayram izni verildi. Yeşil-siyahlı futbolcular 24 Temmuz'da ikinci ve ardından üçüncü etap programı ile hazırlıklarına devam edecek.

Cumhur Genç ve yöneticiler kampı ziyaret etti

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cumhur Genç ile bazı yöneticiler, hazırlık kampında takımı yalnız bırakmadı.

Yöneticileri Melih Dalkılıç, Semih Çiftçi, Ünal Dağhan, Cem Kapankaya ve Sercan Damar gibi yöneticilerde takımı bir kamp sürecinde takip etti. (spor264)