Sakaryaspor'da Ümit Yasin Arslan ve  Ali Özgün, ligin 18. haftasında oynanan Etimesgut Belediyespor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. İki oyuncunun da Kastamonu maçında forma giyemeyeceği gelen bilgiler arasında.

Sakaryaspor’da geçtiğimiz haftaların başarılı oyuncusu Ümit Yasin Arslan, Etimesgut deplasmanında maçı tamamlayamadı. Tecrübeli savunmacı karşılaşmaya ilk 11’de başlamasına rağmen 18 dakikada yaşadığı sakatlık nedeni ile oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ümit’in yerine yeşil siyahlılarda bir başka tecrübeli stoper Burak Öksüz oyuna dahil oldu. Ümit’in kasığında yırtık olduğu ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Yeşil Siyahlıların bu sezon gol yükünü çeken Ali Özgün, Etimesgut mücadelesinde sessiz kalırken karşılaşmayı sakatlığı nedeni ile tamamlayamadı. Tecrübeli golcü mücadelenin 70’inci dakikasında girdiği bir ikili mücadelede sakatlanarak oyundan çıkarken yerine Berk İsmail Ünsal girdi. Ali Özgün’ün kasığında ağrılar olduğu ve Kastamonu maçında oynayıp oynamayacağı yapılacak kontroller sonrasında belli olacak.