Liglere verilen aranın ardından 45 gün sonar sahalara dönen Sakaryaspor hazırlıklar tüm hızı ile sürüyor. 13-14 Haziran’da başlayacak lig maçları öncesinde yeniden eski formuna kavuşmaya çalışan yeşil siyahlılar dünkü çalışmayı salonda yaptı.

SALONDA ÇALIŞTIK

Futbolcular, teknik heyet ve personele yapılan testlerin ardından çalışmalarına daha rahat bir şekilde devam eden Sakaryaspor’da antrenman sürüyor. Hafta başından beri iki saha çalışması yapan temsilcimiz dün 4 ayrı ekip halinde fitness salonunda çalıştı. Kondisyoner tarafından hazırlanan özel bir program uygulayan yeşil siyahlılar eski gücüne kavuşmak için tempo yükseltecek.

3 EKSİK

Sakaryaspor’da Konya’da bulunan Ahmet Sabri Fener ulaşım sorununu çözemediği için kampa katılamazken Almanya’da bulunan Barış Örücü ve Denis Taşkesen ise henüz Türkiye’ye dönemedi.

MR ÇEKİLECEK

Yeşil Siyahlı ekibimizde sakatlıktan yeni çıkan Nuri Fatih Aydın’ın yanı sıra lig öncesinde hafif bir sakatlık yaşayan Berk İsmail Ünsal’a MR çekilecek. Her iki futbolcunun MR sonuçlarına göre özel çalışma programı uygulanacak