Türkiye 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele 21. hafta maçlarıyla devam ediyor. Çarşamba günü gerçekleşecek müsabakalarda temsilcimiz Sakaryaspor, lider Eyüpspor ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Eyüpspor ile Sakaryaspor bu maç öncesine kadar 18 maçta karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Sakaryaspor 7, Eyüpspor ise 5 kez sahadan galip ayrıldı. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Ligin ilk yarısında Adapazarı'nda oynanan mücadelede Sakaryaspor, Eyüpspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu maçta yeşil-siyahlıların golünü Devrim Taşkaya, konuk ekibin golünü ise Sadık Baş kaydetmişti.

Teknik direktör Serdar Bozkurt, İstanbul kafilesindeki 21 kişilik maç kadrosunu oluşturdu. Yeşil-siyahlı futbol takımında herhangi bir cezalı bulunmazken, sakatlığı süren Abdülaziz Solmaz maç kadrosunda yer almadı. Serdar hoca aynı zamanda Azat Tarım'ı da maç kadrosuna dahil etmedi.

Sakaryaspor son deplasmandaki puan kaybını 14 Ekim 2020 Vanspor karşısında 1-0'lık skorla elde etti.

Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre Eyüpspor-Sakaryaspor müsabakasını Adem Cinek yönetecek. Cinek’in yardımcılıklarını ise Sedat Yavanoğlu ve Yakup Bulut yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Sinan Dereci yapacak.