Sakaryaspor’da yeni sezon öncesin tüm camianın gözü bu hafta sonu yapılacak olan olağan genel kurulda. 9 Ağustos Pazar günü Rüstemler Tesisleri’nde saat 14:00’de gerçekleşecek olan genel kurulda çoğunluk sağlanmaması durumunda ikinci oturum çoğunluğa bakılmaksızın 16 Ağustos Pazar günü yapılacak.

BORÇ SIKINTISI
Koronavirüs salgının ardından sıkıntı bir süreç geçiren Sakaryaspor, play-offlarda elenmenin üzüntüsünün ardından bu kez yeni sezon öncesi borçlar nedeni ile sıkıntı yaşıyor. Yeşil Siyahlılarda 9 Ağustos’ta yapılacak genel kurul öncesinde 2 Milyon 398 Bin TL transfer yasağı mevcut takıma 2 Milyon 830 Bin TL borcu bulunuyor. Bu iki kalemin dışında ise 2 Milyon TL yaklaşan vergi ve sgk borcu var.

ADAY ÇIKACAK MI
Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç’in düzenlediği basın toplantısında aday olmayacağını belirtmesinin ardından şimdi gözler genel kuruldu. Liste çalışması yapan ekiplerin olduğu iddia edilsede henüz resmi olarak genel kurulda aday olacağını açıklayan bir isim olmadı. Kulislerde başta eski başkanlardan Halit Evin olmak üzere bir çok ismin liste çalışması içerisinde olduğu konuşuluyor.