Aziz Güvener’in sunumuyla gerçekleşen ve TV264 kanalında yayınlanan Gündem 264 programına katılan AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakaryaspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Yavuz’un sözleri arasında en dikkat çeken detaylardan biride bir iş adamının Sakaryaspor’a 2-2 buçuk Milyon TL gibi bir rakamı yeşil-siyahlı kulübe verdiği ancak kayıtlarda bu rakamı göremediği yönündeydi.Ak Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “Şimdiki arkadaşları ve öncesini tenzih ediyorum ama yer yer bir takım iş adamlarından para alınmış ama bu paraların nerelere gittiği konusunda şaibeler oluşmuştur. Geçenlerde duydum ama kimseyi zan altında bırakmak için söylemiyorum canlı yayındayız. Bir iş adamı '2-2 buçuk TL verdim ama kayıtları göremedim' diyor. Ben bu adamın kim olduğunuda biliyorum. Bunlara niye mahal verelim. Şimdiki Cumhur Genç kardeşimizi ve yönetimde olan arkadaşlar biraz üzelecekte onları tenzih ediyorum.” İfadelerini kullanmıştı.

GENÇ’TEN CEVAP GELDİ

Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç ise konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Genç açıklamasında, “Sayın vekilimizin bugün yapmış olduğu Sakaryasporla ilgili açıklamalarda bahsi geçen konu ile ilgili bir açıklama yapma gereği hissettim. Sakaryaspor kulübünün bütün hesaplarına vakıf olduğum son 2 yıl içerisinde kulübümüze hiç bir işadamından 2 milyon yada 2 milyon 500 bin TL giriş olmamıştır.” İfadelerini kullandı