Yeşil-siyahlılarda korona vakaları her gün artıyor. Elazığspor maçı öncesinde dün yapılan testler sonucunda 6 futbolcunun test sonucu pozitif çıkmış toplam koronalı futbolcu sayısı 10 olarak açıklanmıştı. Sakaryaspor'da dün negatif çıkan futbolcular bugün de test oldular. Yapılan testler sonucunda 5 futbolcunun daha koronavirüs testi pozitif olarak çıktı. Sakaryaspor'da toplam koronalı oyuncu sayısı 15'e yükseldi.

Sakaryaspor dün Elazığspor maçının oynanmaması için TFF'ye başvurmuş, TFF'de kararını ret olarak açıklamıştı. Yapılan testler sonucu futbolcularda pozitif vaka sayısı artarak 15’e yükselen Sakaryaspor’un, Elazığspor ile oynayacağı karşılaşma Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ertelendi.

15 FUTBOLCU KARANTİNADA
Öte yandan Sakaryaspor'da testleri pozitif çıkan futbolcular evlerine gönderilerek karantinaya girdiler. Tesislerde kalan futbolcular ise kulüp yönetimi tarafından ayarlanan bir yerde karantinaya girdiler. 

Sakaryaspor'da korona olan futbolcular şu şekilde:
Çağrı Ortakaya, Oğuzhan Kayar, Alişan Şeker, Mehmet Boztepe, Emirhan Civelek, Fatih Tultak, Oğuz Çalışkan, Nuri Fatih Aydın, Azad Filiz, Devrim Taşkaya, Ali Özgün, Canberk Özdemir, Özkan Taştemur, Caner Koca, Alpay Koçaklı