Sakaryaspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 19 Aralık Cumartesi günü sahasında Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Murat Balaban ve yardımcıları gözetiminde Rüstemler Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanlara katılım artmaya başladı.

Koronavirüs sebebiyle bir çok oyuncusundan mahrum şekilde çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor'da, Elazığspor maçı için geri dönen futbolcularla birlikte yüzler gülmeye başladı.

DÖRT KİŞİ HALEN POZİTİF 
Ancak bir çok dönen isme rağmen eksik ve cezalı futbolcuların çokluğu yine göze çarpıyor. Yeşil-siyahlılarda korona virüsü testleri negatife dönmeyen 4 isim bulunuyor. Bu futbolcular Alican Şeker, Hakan Aslantaş, Özkan Taştemur ve Abdülaziz Solmaz. Bu futbolcuların durumu Perşembe günü Elazığspor maçı için yapılacak korona virüsü testi sonrası netlik kazanacak. Test sonuçları negatife dönen oyuncular Elazığspor maçında sahada olabilecek.

SAKAT FUTBOLCULARIN SON DURUMU
Sakaryaspor'da Berk İsmail Ünsal, Burak Öksüz ve Fatih Tultak'ın ise sakatlıkları bulunan isimlerden. Tedavi için Ankara'ya giden Burak'ın bugün Sakarya'ya dönmesi bekleniyor. Başarılı stoper teknik heyetin değerlendirmesinden sonra antrenmanlara çıkması bekleniyor. Adalesinden geçtiğimiz haftalarda sakatlanan Berk İsmail'in 10 günlük tedavi süresi ise tamamlandı. Golcü futbolcunun da bu hafta antrenmanlara çıkması bekleniyor. Defans oyuncusu Fatih Tultak'ın ise tedavisi sürüyor. Genç stoperin takımdan bir süre daha ayrı kalacağı bilgisine ulaşıldı.