Sakaryaspor bu sezon Oğuzhan Kayar, Burak Öksüz, Caner Koca, Ramazan Emirhan Civelek, Ali Özgün, Mehmet Boztepe, Alişan Şeker, Canberk Aydın, Çağrı Ortakaya, Özkan Taştemur, Muhammet Reis, Alpay Koçak, Devrim Taşkaya, Fatih Tultak ve Hakan Aslantaş'ı kadrosuna kattı. 

Sakaryaspor taraftarı ise transferlerin federasyona ne zaman bildirilip, yasağın kalkacağını merak etmeye başlamıştı. Geçen sezon gibi bir travma yaşamak istemeyen yeşil-siyahlı taraftarlar Pazar günü oynanacak olan 1922 Konyaspor maçı öncesi bekleyişe geçmişti. 

Başkan Cevat Ekşi ise merak edilen soruları cevapladı. Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, "Bugün gerekli evrakları topladık. Ödemeleri gerçekleştiriyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu'nda dosyası bulunan futbolcular için 2 milyon 800 bin TL bir ödeme yaptık. Futbolculara yaptığımız ödemeler dışında lisans paraları ve Bursa finalinin cezası da bulunuyor. Toplam 3 milyon TL'yi aşan bir ödeme gerçekleştirdik.Şuan evraklarımız tamam. Bu akşam işlemler uzamazsa tamamen yasak kalkacak. Diğer türlü yarın transfer kesin olarak açılacak. Biz üstümüze düşeni yaptık. " ifadelerini kullandı. 

Sakaryaspor, TFF'de işlemlerin yetişmesi durumunda akşam transfer yasağının kalktığını açıklaması bekleniyor. Akşam beklenen haber gelmezse transfer tahtası yarın kesin olarak kalkacak.(SPOR264)