Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen aranın ardından futbolcular yaklaşık 1.5 aydır sahalardan uzak durumda. Yeşil-Siyahlıların 1.5 aylık karantina sürecindeki tatili 4 Mayıs Pazartesi günü sona erecek. Teknik Direktör Şaban Yıldırım komutasındaki yeşil-siyahlılar 4 Mayıs'tan itibaren çalışmalarına Rüstemler Tesisleri'nde start verecek. Antrenmanların ilk bölümü guruplar halinde yapılacak. İkinci haftadan itibaren ise takım çalışmaları başlayacak.

GÖZLER TFF'DE

Ligin kalan bölümü için yeniden sahaya inecek olan Sakaryaspor'da gözler bir yandan da federasyona çevrilmiş durumda. TFF yetkilileri bugüne kadar tüm senaryoları Süper Lig için yaparken alt ligler konusunda kamuoyuna herhangi bir açıklama yapılmadı. 2.Ligîn ne zaman başlayacağı ve hangi şartlarda oynatılacağının bu hafta netleşmesi bekleniyor. Ligin başlama tarihi netleşince Sakaryaspor'un idman programı da tam anlamıyla netleşmiş olacak.

KAMP OLUR MU?

Sakaryaspor'da merak edilen konuların başında ise tesislerde kamp yapılıp yapılmayacağı geliyor. Rüstemler Tesisleri'nde kalacak yer sıkıntısı nedeniyle kamp konusunda nasıl bir yol izleneceği merak konusu. 5-6 haftalık süreçte lige kadar yüksek tempolu bir idman süreci geçirecek olan Sakaryaspor'da tüm futbolcular yeniden form tutmaya çalışacak. Futbolcular 15 aylık süreci evlerinde bireysel çalışmalar ile geçirmişti.